Diplomamunka Repozitórium - Archívum - KJE Könyvtár

Diplomamunka Repozitórium - Archívum

 

Az egyetemen 2008-tól bevezettük a Digidoc elektronikus szakdolgozat kezelő rendszert. Ennek megfelelően a 2008 után írt szakdolgozatokat és portfóliókat a könyvtár digitális formában őrzi és szolgáltatja. A Digidoc rendszerbe feltöltött és sikeresen megvédett elektronikus szakdolgozatok/portfóliók kizárólag az egyetem könyvtári gépein olvashatóak, viszont azok adatai (cím, szerző, tárgyszó) távolról a könyvtár online katalógusában elérhetőek és kereshetőek

 

A szerzői jog védelme érdekében nincs lehetőség nyomtatásra, másolásra vagy bármilyen adathordozóval történő rögzítésre és mentésre! A szakdolgozatokról/portfóliókról képanyag készítése (telefonnal, tablettel vagy fényképezőgéppel) szigorúan TILOS! 

 

Szakdolgozatok/portfóliók keresése otthonról:

• A szakdolgozatok/portfóliók otthonról is kereshetők cím/szerző/téma alapján a könyvtár on-line katalógusában, a katalogus.kodolanyi.hu oldalon. Az "Összetett keresésnél" válassza ki a legördülő listában az "Információhordozó" és mellette az  "e-szakdolgozat" gombot, ugyanis ebben az esetben csak a szakdolgozatokat/portfóliókat listázza ki a kereső. Célszerű a megtekinteni kívánt címeket felírni vagy az online katalógusba belépve a kosár funkciót* használva összegyűjteni és a kapott címlistát menteni. Ennek segítségével a könyvtár gépein az olvasni kívánt dolgozatokat könnyen visszakeresheti és olvashatja. (*A kosár funkciót csak beiratkozott olvasóink használhatják.)

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek