Kodolányi János Egyetem Könyvtár - Digidoc, Diplomamunka Repozitórium

Tisztelt Végzős Hallgató! Kérjük ellenőrizze könyvtári tartozásait záróvizsga előtt! Amennyiben kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a könyvtárral. Köszönjük!

Digidoc, Diplomamunka Repozitórium

Szakdolgozatok megtekintése

 

Az egyetemen 2008-tól bevezettük a Digidok elektronikus szakdolgozat kezelő rendszert. Ennek megfelelően a 2008 után írt szakdolgozatokat a könyvtár digitális formában őrzi és szolgáltatja. A Digidok rendszerbe feltöltött és sikeresen megvédett elektronikus szakdolgozatokba kizárólag az egyetem oktatási helyszínein működő gépein lehet betekinteni, mivel az így tárolt pdf fájlok védelmét így lehetséges biztosítani (nem lehet nyomtatni, másolni, lementeni stb. a fájlokat).


A szakdolgozatokról képanyag készítése (telefonnal, vagy fényképezőgéppel) szigorúan TILOS!

 

• A szakdolgozatok kereshetők cím/szerző/téma alapján a könyvtár on-line katalógusában, a katalogus.kodolanyi.hu oldalon. A keresést követően a kapott találatok linkjére kattintva átlép a digidoc szakdolgozat kezelő rendszerbe, ahol a "Szakdolgozat letöltése"-re kattintva a dolgozat PDF formátumban olvasható.

• A szakdolgozatok kereshetők a digidoc.kodolanyi.hu-ból kiindulva (csakis Explorer-t vagy Mozillá-t használva). A "Szakdolgozatok keresése"-re kattinva a Neptun kód és jelszó beírásával lehet belépni a digidoc felületére. Itt szakok szerinti bontásban, téma, szak, konzulens, cím feltételekre kereshetők, letöltésére kattintva PDF formátumban olvashatók.

• Az elektronikus szakdolgozatok ED raktári szakjellel szerepelnek a katalógusban.

 

 

SEGítség szakdolgozatíráshoz

 

Tudományos dolgozat vagy szakdolgozat írási segédlet


Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot?


Hivatkozások készítése


Rációszabályzat

 

 

Szakdolgozat feltöltése

Segédanyag a szakdolgozatok elektronikus feltöltéséhez

 

Tájékoztatónk célja, hogy segítségül szolgáljon szakdolgozatod/portfóliód Digidoc rendszerbe történő feltöltéséhez.

A problémák megelőzése érdekében, kérjük, látogass el még szorgalmi időszakban a www.digidoc.kodolanyi.hu oldalra és ellenőrizd belépési jogosultságodat, ill. a rendszerben szereplő adatok valódiságát (szakjaid, szerepel-e a választható konzulensek között konzulensed neve, stb.) Az oldalra Neptun kódoddal, ill. Neptun jelszavaddal tudsz belépni!

 

Ha bármilyen problémád, kérdésed van, egész évben felkereshetsz bennünket akár személyesen könyvtárainkban, akár a 1/238-9307-es vagy a 22/543-450-es telefonszámon, illetve a bpkonyvtar@kodolanyi.hu vagy a konyvtar@kodolanyi.hu e-mail címeken.

 

 

PLÁGIUM NYILATKOZAT

Diplomamunkád elkészítése során figyelned kell arra, hogy elkerüld a plágiumot, azaz más szerzők gondolatainak, fogalmainak, szavainak, mondatainak használatát anélkül, hogy erre szabályszerűen hivatkoznál. Ennek igazolására ki kell töltened a lentebb található űrlapot.

 

Plágium nyilatkozat

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


  •      H-5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
  • Tel: + 36 30 211 5885