Kodolányi János Egyetem Könyvtár - Végzős hallgatóknak

Végzős hallgatóknak

Szakdolgozatok megtekintése

A Digidoc szakdolgozat kezelő rendszer 2008-tól tartalmazza az egyetemen írt szakdolgozatokat. A szakdolgozatokba kizárólag az egyetem könyvtári gépein lehet betekinteni, azokat nem lehetséges nyomtatni, másolni, lementeni .

 

• A szakdolgozatok kereshetők cím/szerző/téma alapján a könyvtár on-line katalógusában, az opac3.kodolanyi.monguz.hu oldalon. A keresést követően a kapott találatok linkjére kattintva átlép a digidoc szakdolgozat kezelő rendszerbe, ahol a "Szakdolgozat letöltése"-re kattintva a dolgozat PDF formátumban olvasható.

• A szakdolgozatok kereshetők a digidoc.kodolanyi.hu-ból kiindulva ( csakis Explorer-t vagy Mozillá-t használva). Szakdolgozatok keresésére kattinva a Neptun kód és jelszó beírásával lehet belépni a digidoc felületére. Itt szakok szerinti bontásban, téma, szak, konzulens, cím feltételekre kereshetők, letöltésére kattintva PDF formátumban olvashatók.

 

Szakdolgozatírási segédletet, valamint a szakdolgozat feltöltésével kapcsolatos útmutatót itt találod.

 

Tartozás rendezése

Végzős hallgatóknak a könyv- vagy pénztartozásaikat a záróvizsga napjáig kell rendezni. Erről a 2011. évi CCIV. törvény "A nemzeti felsőoktatásról" rendelkezik: 50. § (5) Nem bocsátható záróvizsgára az a hallgató, aki a felsőoktatási intézménnyel szemben fennálló fizetési kötelezettségének nem tett eleget. A rendelet értelmében a végzős hallgatónak valamennyi kikölcsönzött könyvtári dokumentumot legkésőbb a záróvizsga napjáig vissza kell vinnie a könyvtárba. A könyvtár a hallgatónak erről igazolást ad. Az igazolás nyomtatványa a Tanulmányi Kommunikációs Csoportnál igényelhető vagy letölthető.

 

Igazolás könyvtári tartozásról

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


  •      H-5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
  • Tel: + 36 30 211 5885