Végzős hallgatóknak - KJE Könyvtár

Végzős hallgatóknak

 

SZAKDOLGOZAT ÉS PORTFÓLIÓ

SZAKDOLGOZAT/PORTFÓLIÓ FELTÖLTÉSÉNEK HELYE: szakdolgozat.kodolanyi.hu


Egységes monografikus/portfóliós szakdolgozati szabályzat


 
HALLGATÓI ÚTMUTATÓ + GYAKORI KÉRDÉSEK

Az új szakdolgozatkezelő rendszer gördülékeny használatához készült útmutató, amely lépésről lépésre segíti a hallgató szakdolgozatának/portfóliójának sikeres feltöltését.  

 

MINTA PORTFÓLIÓ - HALLGATÓI "MANKÓ", HA NINCS ÖTLETED (NEM KÖTELEZŐ)

A formai szabályoknak eleget téve hallgatóinknak minta portfóliót készítettünk, amelyek a legfontosabb általános információkat tartalmazzák. Ebben a dokumentumban megtalálják azokat a tudnivalókat, amelyek elengedhetetlenek egy portfólió megírásához, szerkesztéséhez. A dokumentum tartalmazza a borítókat, a szerkezeti elemeket, a felépítést, a jegyzékeket, illetve a hivatkozási rendszereket is.  A minta portfólió letölthető szerkeszthető verzióban is: MINTA

A minták használata nem kötelező, csak javaslatot, használható megoldásokat tartalmaz. A dolgozat szerkesztésekor vegyék figyelembe a saját tanszékük szakdolgozati előírásait! 

 

MINTA SZAKDOLGOZAT - HALLGATÓI "MANKÓ", HA NINCS ÖTLETED (NEM KÖTELEZŐ)

 A szabályoknak megfelelően szakdolgozati mintadokumentumot is készítettünk, amely támasza lesz sok hallgatónak, hiszen egy helyen a legtöbb általános információt összegyűjtöttük. A dokumentum tartalmazza a borítókat, jegyzékeket, szerkezeti elemeket, a hivatkozási rendszereket. Minden egység magyarázatokat is tartalmaz. A minta szakdolgozat letölthető szerkeszthető verzióban is: MINTA

A minták használata nem kötelező, csak javaslatot, használható megoldásokat tartalmaz. A portfólió szerkesztésekor vegyék figyelembe a saját tanszékük portfólió előírásait! 

 

Végzős tartozás rendezése
Végzős hallgatóknak a könyv- vagy pénztartozásaikat a záróvizsga napjáig kell rendezni. Erről a 2011. évi CCIV. törvény "A nemzeti felsőoktatásról" rendelkezik: 50. § (5) Nem bocsátható záróvizsgára az a hallgató, aki a felsőoktatási intézménnyel szemben fennálló fizetési kötelezettségének nem tett eleget. A rendelet értelmében a végzős hallgatónak valamennyi kikölcsönzött könyvtári dokumentumot legkésőbb a záróvizsga napjáig vissza kell vinnie a könyvtárba. A könyvtár a hallgatónak erről igazolást ad. Az igazolás nyomtatványa a Tanulmányi Kommunikációs Csoportnál igényelhető vagy letölthető.

 

Igazolás könyvtári tartozásról

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek