Kodolányi János Egyetem Könyvtár - Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kedves Kollégák!

 

Szeretnénk néhány hasznos információt figyelmükbe ajánlani a könyvtári szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Bizonyára értesültek már arról, hogy az elmúlt tanévben a Budapesti Könyvtár kb. 10.000 kötettel bővült, a korábbi székesfehérvári állományból. Ezek többségét a pincében kialakított új raktárban tudtuk elhelyezni.

 

Az katalogus.kodolanyi.hu on-line katalógusunkban kereshető az állomány. Amennyiben szeretnének a raktárban személyesen is böngészni, szívesen állunk rendelkezésre egy „raktár túra” keretében.

 

Ha van olyan keresett könyv, amely nem található állományunkban, lehetőségünk van az Országos Dokumentumellátó rendszeren (ODR) keresztül másik könyvtárból megrendelni és könyvtárközi kölcsönzés keretében szolgáltatni.

 

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt kollégákat, hogy előzetes egyeztetés alapján könyvtári tanóra keretében lehetőséget biztosítunk a könyvtári szolgáltatások bemutatására és órai felhasználására a könyvtárosok segítségével.

 

A tanév elejére várható könyvtárunk honlapjának megújult változata, ahol szintén sok hasznos információ található majd, például az átalakuló MTMT adatbázissal kapcsolatban is.

 

Minden kollégát szeretettel várunk a könyvtárakban!

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


  •      H-5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
  • Tel: + 36 30 211 5885