Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Tudományos élet

A Kodolányin folyó kutatásokat a Tudományos Rektorhelyettesi Iroda koordinálja, ennek feladata - többek között - a bachelor, ill. mester szakok kutatási hátterének biztosítása. A kutatás adminisztrációs és infrastrukturális támogatása mellett részt vesz az egyetem fejlesztési folyamataiban is, pl. külső pályázatok révén a számítógépes infrastruktúra, a sokszorosítás, a tanszéki kutatás feltételeinek megteremtéséhez is hozzájárul. A KJE kutatási stratégiájának fontos eleme, hogy a szakok kutatási hátterét megteremtse: ennek eszköze az országosan elismert kutatóműhelyek létrehozása, amelyekhez ma már regionális és intézményi szintű műhelyek is kapcsolódnak.

Jelenleg a következő kutatóműhelyek, működnek a Kodolányi János Egyetemen: Innovációs Kutatócsoport, Minőségműhely, MTA RKK városfejlesztési kutatások, Szolgáltatástudományi Műhely; Történeti Műhely, Hungarológiai Műhely, Neveléstörténet Kutatócsoport, Interkulturális Kommunikáció Kutatócsoport, WEB-2.0 Kommunikációs Kutatócsoport, Iskolai Szociális Munka Műhely, Autizmus Tudásközpont, Zeneoktatási Műhely.

Az egyetem különös figyelmet szentel a kiemelkedő képességű hallgatók tehetségének kibontakoztatására. Ösztönzi őket az általuk létrehozott munkák közönség előtti bemutatására és a versenyeken való részvételre. Emellett gondoskodik arról, hogy minden tanulmányi és kutatási projekttel kapcsolatos pályázat a hallgatók tudomására jusson. A tehetséggondozás kettős célt szolgál: a kiemelkedő tehetségű hallgatóknak lehetőséget nyújt képességeik kibontakoztatására, valamint felkészíti a továbbtanulni szándékozó hallgatókat a mesterszintű tanulmányokra.


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: