Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Szolgáltatások

A KJE oktatóinak és kutatóinak nyújtott szolgáltatások

Az egyetem minden oktató munkáját személyesen követi, felméri, hol tartanak, kinek van szüksége PhD-tanulmányai vagy habilitációja során segítségre. Ennek eszköze egy rendszeresen adminisztrált doktori kérdőív, melyet minden doktoraspiránsnak kötelező kitöltenie (a legutóbbi két felmérés 2006-ban és 2008-ban történt). Az egyetem munkahelyi védéseket, műhelyvitákat szervez, a doktori tanulmányokat anyagilag is támogatja. A KJE hangsúlyt fektet továbbá az oktatók szakmai közéletben való részvétele, az egyéni szakmai karrierépítés támogatására.

Jelentős a KEIRDI könyvkiadási-publikálási tevékenysége is. A KJE konferenciái és konferencia-kiadványai - mind a hazaiak, mind a nemzetköziek - az oktatók szakmai életútjának kiteljesítését, a követelmények teljesítését segítik. A KEIRDI több kiadóval is szerződéses viszonyban, állandó munkakapcsolatban áll.

 

Más szervezeteknek nyújtott szolgáltatások

Az intézmény szolgáltatásai közé tartozik a hazai és nemzetközi kutatások és fejlesztési projektek menedzselése és szervezése, a kapcsolattartás egyes nemzetközi intézményekkel közös kutatási témákban, közös konzorciális programok, pályázatok szervezése, nemzetközi tanácsadás, kapcsolatépítési szolgáltatás, nemzetközi konferenciák szervezése, nemzetközi dokumentumok elkészítése, jegyzetek, kiadványok fordítása, kiadása.


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: