Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Szolgáltatások

A KJE oktatóinak és kutatóinak nyújtott szolgáltatások

Az egyetem minden oktató munkáját személyesen követi, felméri, hol tartanak, kinek van szüksége PhD-tanulmányai vagy habilitációja során segítségre. Ennek eszköze egy rendszeresen adminisztrált doktori kérdőív, melyet minden doktoraspiránsnak kötelező kitöltenie (a legutóbbi két felmérés 2006-ban és 2008-ban történt). Az egyetem munkahelyi védéseket, műhelyvitákat szervez, a doktori tanulmányokat anyagilag is támogatja. A KJE hangsúlyt fektet továbbá az oktatók szakmai közéletben való részvétele, az egyéni szakmai karrierépítés támogatására.

Jelentős a KEIRDI könyvkiadási-publikálási tevékenysége is. A KJE konferenciái és konferencia-kiadványai - mind a hazaiak, mind a nemzetköziek - az oktatók szakmai életútjának kiteljesítését, a követelmények teljesítését segítik. A KEIRDI több kiadóval is szerződéses viszonyban, állandó munkakapcsolatban áll.

 

Más szervezeteknek nyújtott szolgáltatások

Az intézmény szolgáltatásai közé tartozik a hazai és nemzetközi kutatások és fejlesztési projektek menedzselése és szervezése, a kapcsolattartás egyes nemzetközi intézményekkel közös kutatási témákban, közös konzorciális programok, pályázatok szervezése, nemzetközi tanácsadás, kapcsolatépítési szolgáltatás, nemzetközi konferenciák szervezése, nemzetközi dokumentumok elkészítése, jegyzetek, kiadványok fordítása, kiadása.


Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: