Szakirányú továbbképzés

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Örülök, hogy a Kodolányi János Főiskolára esett a választásom, amikor eldöntöttem, hogy a munkámhoz szükséges ismereteimet tanulással bővítsem. Ebben nagy segítségemre volt Marton Márta felnőttképzési programfelelős, amikor az iskolában rejlő lehetőségekről, az óraadó tanárok szakmai elismertségéről, az iskolai életről beszélgettünk. A bátorító és meggyőző szavak után döntöttem úgy, hogy érdemes a szabadidő szervező és játékpedagógia szakra jelentkeznem. Nem csalódtam, hiszen, a választott szak tanmenete nem csak az elméleti modellek megismerését, megértését segítette elő, hanem egyfajta gyakorlati szemléletet is biztosított a szabadidő helyes eltöltésének szervezéséhez, amit munkám során nap, mint nap használni tudok. Tanáraink nemzetközileg is elismert szakemberekből állnak, akik nemcsak lexikális, hanem a gyakorlatban megszerzett tudásukat is átadják. A magas szakmai színvonal, a gyakorlatra fektetett hangsúly, valamint a hallgatóbarát hozzáállás még tovább fokozták bennem azt az érzést, hogy jól választottam. Csoporttársaimmal, tanáraimmal sikerült jó viszonyt kialakítanom, sőt mivel hasonló területen dolgozunk már szakmai kapcsolatok is születtek. Remélem, ezen ismeretségek sokáig tartanak és a jövőben kölcsönösen tudjuk segíteni egymást azzal a tudással, amit itt szereztünk. Bíztatok mindenkit, hogy ebben az intézményben töltse főiskolás éveit és szerezze meg itt diplomáját!

Toldi Lászlóné Tünde
még több vélemény
Mi is az a szakirányú továbbképzés?

A szakirányú továbbképzésre felsőfokú végzettséget tanúsító oklevéllel lehet jelentkezni. A speciális ismereteket nyújtó képzés elvégzését oklevél tanúsítja. A képzésre azok jelentkezését is várjuk, akik az egyes képzéseknél található „A képzésben résztvevők köre” c. részben megjelölt feltételeknek megfelelnek, az ott felsorolt szakok egyikén sikeres záróvizsgát tettek, az oklevelük kiállítása folyamatban van, s ezt igazolni tudják.
 
 
Miért érdemes szakirányú továbbképzésre járni?
  • mert a már meglévő elméleti tudásra és a szakmai tapasztalatokra épít,
  • mert a szakterületeken belül speciális, korszerű ismereteket kínál
  • mert alkalmazkodik a munkaerőpiac változásaihoz, elvárásaihoz,
  • mert vannak közöttük olyan képzések, amelyek az adott tevékenység gyakorlásához szükséges végzettséget biztosítják,
  • mert a 277/1997. XII.22. kormányrendelet értelmében a hétévenkénti pedagógus továbbképzési kötelezettség szakirányú továbbképzésben szerzett oklevéllel is teljesíthető.
 
Mikor vannak a konzultációk?
A konzultációk levelező rendszerű képzésben, szombati napokon vannak.

A jelentkezés és a képzés indítás határideje:

2017/18. tanév II. keresztfélévben induló képzésre: 2018. január 31.

2018/19. tanév I. félévben induló képzésre: 2018. augusztus 31.

 
A jelentkezés módja:

Az intézmény honlapján az egyes képzéseknél található online jelentkezési lap pontos kitöltésével és a regisztrációs díj átutalásával.

Figyelem!
A jelentkezést az első féléves képzési díj 10%-ának (regisztrációs díj) befizetésével tudjuk fogadni! A befizetett regisztrációs díjat a képzés első félévének tandíjába beszámítjuk. A képzésen való részvétel jelentkező által történő lemondása esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
Amennyiben viszont Ön legalább 60 nappal a képzés előtt mondja le jelentkezését, a befizetett regisztrációs díjat a banki költségek levonásával visszafizetjük Önnek. Ha részvételét a képzés előtt legalább 30 nappal mondja le, a befizetett regisztrációs díj 50%-át térítjük vissza a banki költségek levonásával.
Amennyiben a jelentkezési létszám nem éri el a tájékoztatóban közölt minimumot, a jelentkezőknek a befizetett regisztrációs díjat 100%-ban visszautaljuk.

Finanszírozási lehetőségként figyelmébe ajánljuk, hogy a szakirányú továbbképzéseinket a résztvevők diákhitelből is finanszírozhatják.

Az online jelentkezéskor a jelentkezési laphoz fel kell tölteni a meglévő oklevél másolatát, valamint a regisztrációs díj (képzési előleg) befizetéséről szóló bizonylatot!

 
A képzési előleget a következő bankszámla számra kérjük átutalni:

Commerzbank 14220108-38728002

A szakokra felvételi vizsga nincs, kivéve a Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és tolmács képzésen.


További információ:

Kapcsolattartó/szakfelelős: Marton Márta, Kozma Edit,

cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő u. 1.,

tel/fax: (22) 543-475, (22) 543-451,

email: felnottkepzes@kodolanyi.hu,

honlap: http://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes