TÁRSALKODÓ általános vizsgafelkészítő (B2)

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

A Kodolányi János Főiskola közoktatás-vezetői képzésére nemcsak azért jelentkeztem, mert ez tűnt a legközelebbi, legjobban elérhető megoldásnak. A távoktatásos formában megszervezett képzés jól alkalmazkodott ahhoz a munkahelyi elfoglaltsághoz és életmódhoz, amelyben jelenleg élek. Mivel ez nekünk, pedagógusoknak már nem az első képzésünk, jó összehasonlítási alappal rendelkezünk ahhoz, hogy lássuk, mennyire alkalmazkodó, rugalmas és támogató ez az oktatási forma. Kétségtelenül a rugalmasság szükséges a hallgató és a főiskola részéről is, de az itt töltött képzés során ezt magam is megtapasztalhattam. Amikor feszített módon, sokféle kihívásnak kell megfelelni, nagyon sokat számít az emberi hozzáállás, a személyes, elfogadó légkör, a nyugodt és magabiztos derű, amivel körülvesznek. Az itt eltöltött idő alatt kialakult egy kis szakmai team is, amelyben olykor az oktató volt a főszereplő, máskor a hallgató adta át tapasztalatait, tudását a többieknek. És hiába ért véget a képzés, ez a támogató szakmai csoport azóta is él, és virágzik. Az oktatási rendszerünk átalakítása közben kellett használható tudást szereznünk, amit a vezetői munkánkban felhasználhatunk… és bizton állíthatom: ezt meg is kaptuk.

Faragóné Ulicza Henriette
még több vélemény

A tanfolyamról:

A tanfolyam célirányosan a középfokú általános nyelvvizsgákra készít fel a vizsgákon elvárt feladattípusok begyakoroltatásával, a megfelelő nyelvi ismeretek felelevenítésével, áttekintésével.

Az írásbeli és a szóbeli vizsgarészre történő felkészítés során mindegyik, a TÁRSALKODÓ nyelvvizsgán használatos feladattípus begyakorlására sor kerül. A résztvevők elsajátítják és begyakorolják az írásbeli (nyelvismeret, olvasáskészség, íráskészség), valamint a szóbeli (beszédkészség, közvetítési készség, beszédértés) vizsgán előforduló feladattípusokat. Hasznos tippeket kapnak, stratégiákat sajátíthatnak el a sikeres vizsgázás érdekében.

A tanfolyam oktatói a főiskola által választott, módszertanilag és nyelvileg egyaránt jól felkészült oktatók, akik a TÁRSALKODÓ nyelvvizsga követelmény rendszerét ismerik, erre már hosszabb idő óta sikerrel készítik fel a tanfolyam résztvevőit.

 

Választható nyelvek: angol, német

A felkészüléshez szükséges feladatgyűjtemény igény szerint Székesfehérváron a Nyelvvizsgaközpontban (Fürdő u. 1.), Budapesten az Oktatási Központ Könyvtárában (Frangepán u. 50-56.) megvásárolható.


A tanfolyam időtartama: 60 tanóra, 8 hét


Helyszínek:

  • KJF Budapesti Oktatási Központ épülete, 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.

Tanfolyami időpontok: heti két alkalommal 17.00-20.15 között

  • Középfokú általános vizsgafelkészítő angol (B2) Budapest

  • Középfokú általános vizsgafelkészítő német (B2) Budapest

 

2018. januári társalKODÓ nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam

Jelentkezési határidő: 2017. november 19., vasárnap éjfél
Várható kezdés: 2017. november 20., ill. 21.
Angol/Budapest:
hétfő, szerda 17.00-20.15-ig A jelentkezést meghosszabbítottuk!

Német/Budapest: kedd, csütörtök 17.00-20.15-ig

 

Ebben a tanfolyami időszakban legalább egy alkalommal pótló órát kell a heti két időpont mellé beilleszteni. Ennek időpontját a tanfolyam első óráin a csoport közös megegyezéssel tűzi ki.

 

A tanfolyam indulásával kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

 

A képzés ára:

Kedvezmény minden tanfolyamunkra!

  • 800 Ft/tanóra, összesen 48.000 Ft, jelentkezéskor egy összegben történő befizetés esetén

 

A képzési díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük a NYELVTANFOLYAM szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (Minta: NYELVTANFOLYAM, Kiss Dóra)

Tudnivalók a jelentkezés módjáról, menetéről