TÁRSALKODÓ Középfokú komplex nyelvvizsgára felkészítő (B2)

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Jómagam a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában tanítok alsóban magyar és éneket. Munkahelyem – mint referenciaintézmény – a jógyakorlatok színtere és tárháza: kezdő- és gyakorló pedagógusként az állandó tanulás és ismeretszerzés helye. A kidolgozott folyamatok biztosítják a minőségi rendszerszemléletet. Ez sajnos sok helyen hiányzik. Nem véletlenül választottam a Kodolányi Főiskolán a Minőség- és folyamatmenedzsment pedagógus szakvizsgára való felkészítést: a mai magyar oktatási rendszer gyenge pontja a minőség folyamatos biztosítása és a minőség tudatos irányítása, vagyis a minőségirányítás. Itt, a Kodolányin megismerkedhettünk többféle minőségirányítási rendszerrel elméleti szinten. Ami az oktatók szakmai kvalitását mutatja, hogy nemcsak csoporttársaink által bemutatott helyi minőségértékeléssel találkozhattunk, hanem egy csoportos szakmai gyakorlat keretében Szolnok város intézménykomplexumának gyakorlati minőségirányításával is megismerkedhettünk.

Fux István
még több vélemény

A tanfolyamról:

A tanfolyam célirányosan az általános  középfokú komplex nyelvvizsgákra készít fel a vizsgákon elvárt feladattípusok begyakoroltatásával, a megfelelő nyelvi ismeretek felelevenítésével, áttekintésével.

Az írásbeli és a szóbeli vizsgarészre történő felkészítés során mindegyik, a TÁRSALKODÓ nyelvvizsgán használatos feladattípus begyakorlására sor kerül. A résztvevők elsajátítják és begyakorolják az írásbeli (nyelvismeret, olvasáskészség, íráskészség), valamint a szóbeli (beszédkészség, közvetítési készség, beszédértés) vizsgán előforduló feladattípusokat. Hasznos tippeket kapnak, stratégiákat sajátíthatnak el a sikeres vizsgázás érdekében.

A tanfolyam oktatói az egyetem által választott, módszertanilag és nyelvileg egyaránt jól felkészült oktatók, akik a TÁRSALKODÓ nyelvvizsga követelmény rendszerét ismerik, erre már hosszabb idő óta sikerrel készítik fel a tanfolyam résztvevőit.

 

Választható nyelvek: angol, német

A felkészüléshez szükséges feladatgyűjtemény igény szerint Székesfehérváron a Nyelvvizsgaközpontban (Fürdő u. 1.), Budapesten az Oktatási Központ Könyvtárában (Frangepán u. 50-56.) megvásárolható.


A tanfolyam időtartama: 60 tanóra, 7 hét

 

Tanfolyami időpontok: hétköznapokon 17.00-20.15 között


Tervezett tanfolyami időpontok 2023-ben:

 Tanfolyam időtartama  Vizsga dátuma
2023. január 25-március 08-ig március 11.
március 1- április 20-ig április 22.
március 20- május 10-ig május 13.
május 22 -július 12-ig július 15.
július 26-szeptember 13-ig szeptember 23.
szeptember 18- november 8-ig november 18.
   
   


Online nyelvtanfolyam!

 

2023. májusi TÁRSALKODÓ nyelvvizsgára felkészítő Online angol tanfolyam

Jelentkezési határidő: 2023. március 16, csütörtök éjfél

Várható kezdés: 2023. március 20., hétfő

ONLINE NYELVTANULÁS!
Tanfolyami órák: hétfői és szerdai napokon, 17 órától 20.15-ig

 

2023. májusi TÁRSALKODÓ nyelvvizsgára felkészítő  Online német tanfolyam

Jelentkezési határidő: 2023. március 16, csütörtök éjfél

Várható kezdés: 2023. március 20.,hétfő

ONLINE NYELVTANULÁS!
Tanfolyami órák: hétfői és szerdai napokon, 17 órától 20.15-ig

 

Kapcsolattartó: Józan Noémi

tel: (30) 746-5503

email: felnottkepzes@kodolanyi.hu

 

A tanfolyam indulásával kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Minimális létszám: 10 fő

A képzés ára:


  • 92.300 Ft
    Az árban benne van a Nagy Társalkodó Nyelvvizsgakönyv. Ha már megvásárolta, kérjük, jelezze, úgy a tanfolyam díja 89.000 Ft-ra módosul.

 

A képzési díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük a NYELVTANFOLYAM szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (Minta: NYELVTANFOLYAM, Kiss Dóra)

Tudnivalók a jelentkezés módjáról, menetéről