Jelentkezés a képzésre

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Jómagam a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában tanítok alsóban magyar és éneket. Munkahelyem – mint referenciaintézmény – a jógyakorlatok színtere és tárháza: kezdő- és gyakorló pedagógusként az állandó tanulás és ismeretszerzés helye. A kidolgozott folyamatok biztosítják a minőségi rendszerszemléletet. Ez sajnos sok helyen hiányzik. Nem véletlenül választottam a Kodolányi Főiskolán a Minőség- és folyamatmenedzsment pedagógus szakvizsgára való felkészítést: a mai magyar oktatási rendszer gyenge pontja a minőség folyamatos biztosítása és a minőség tudatos irányítása, vagyis a minőségirányítás. Itt, a Kodolányin megismerkedhettünk többféle minőségirányítási rendszerrel elméleti szinten. Ami az oktatók szakmai kvalitását mutatja, hogy nemcsak csoporttársaink által bemutatott helyi minőségértékeléssel találkozhattunk, hanem egy csoportos szakmai gyakorlat keretében Szolnok város intézménykomplexumának gyakorlati minőségirányításával is megismerkedhettünk.

Fux István
még több vélemény

1. lépés: adatok felvétele

A maximális feltölthető méret 1024 KB


Figyelem!

A jelentkező által történő lemondás esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
Amennyiben viszont Ön legalább 5 nappal a szóbeli online próba vizsga előtt mondja le jelentkezését, a főiskola lehetőséget biztosít a vizsga új időpontban történő lebonyolítására.
Amennyiben a vizsga a szervező által kerül lemondásra, a befizetett díjat 100%-ban visszautaljuk!

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!