Jelentkezés a képzésre

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Magával ragadott Káli Ildikó szeretete a borok felé.

2014. ősz - Molnár László
még több vélemény

1. lépés: adatok felvétele

GAZDÁLKODÓ szaknyelvi vizsgafelkészítő (B2)

2022. február, német, üzleti

Nyelvtudásának megfelelő szintű tanfolyam kiválasztásához, kérjük, hogy oldja meg az online szintfelmérő tesztet és a kapott eredménynek megfelelő tanfolyamot válassza!

Figyelem! Előzetes tudás mérésére a tanfolyami jelentkezéssel egyidejűleg minden résztvevőnek a tanfolyami honlapon online lehetőséget biztosítunk. A résztvevő köteles a KJF által biztosított előzetes tudásszint felmérésen részt venni, tudomásul veszi, hogy az előzetes tudásszint felmérő eredménye alapján kerül a neki megfelelő szintű tanfolyamra besorolásra. Amennyiben a résztvevő nem tölti ki az előzetes tudásszint felmérő tesztet, úgy a KJF a résztvevőt a jelentkezési lapján megadott csoportba sorolja be. Ebben az esetben azonban a résztvevőnek nincs lehetősége utólagos reklamációra.

Angol nyelvű teszt kitöltése
Német nyelvű teszt kitöltése

A maximális feltölthető méret 1024 KB


Figyelem!
A képzésen való részvétel jelentkező által a jelentkezést követő 14 napon túl gyakorolt egyoldalú elállása esetére a felek kikötik, hogy a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra, így különösen amennyiben a jelentkezési feltételek között meghatározott minimális létszámot nem éri el a jelentkezők száma, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!