Jelentkezés a képzésre

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

A Kodolányi János Főiskola közoktatás-vezetői képzésére nemcsak azért jelentkeztem, mert ez tűnt a legközelebbi, legjobban elérhető megoldásnak. A távoktatásos formában megszervezett képzés jól alkalmazkodott ahhoz a munkahelyi elfoglaltsághoz és életmódhoz, amelyben jelenleg élek. Mivel ez nekünk, pedagógusoknak már nem az első képzésünk, jó összehasonlítási alappal rendelkezünk ahhoz, hogy lássuk, mennyire alkalmazkodó, rugalmas és támogató ez az oktatási forma. Kétségtelenül a rugalmasság szükséges a hallgató és a főiskola részéről is, de az itt töltött képzés során ezt magam is megtapasztalhattam. Amikor feszített módon, sokféle kihívásnak kell megfelelni, nagyon sokat számít az emberi hozzáállás, a személyes, elfogadó légkör, a nyugodt és magabiztos derű, amivel körülvesznek. Az itt eltöltött idő alatt kialakult egy kis szakmai team is, amelyben olykor az oktató volt a főszereplő, máskor a hallgató adta át tapasztalatait, tudását a többieknek. És hiába ért véget a képzés, ez a támogató szakmai csoport azóta is él, és virágzik. Az oktatási rendszerünk átalakítása közben kellett használható tudást szereznünk, amit a vezetői munkánkban felhasználhatunk… és bizton állíthatom: ezt meg is kaptuk.

Faragóné Ulicza Henriette
még több vélemény

1. lépés: adatok felvétele

GAZDÁLKODÓ szaknyelvi vizsgafelkészítő (B2)

2022. február, angol, idegenforgalmi

Nyelvtudásának megfelelő szintű tanfolyam kiválasztásához, kérjük, hogy oldja meg az online szintfelmérő tesztet és a kapott eredménynek megfelelő tanfolyamot válassza!

Figyelem! Előzetes tudás mérésére a tanfolyami jelentkezéssel egyidejűleg minden résztvevőnek a tanfolyami honlapon online lehetőséget biztosítunk. A résztvevő köteles a KJF által biztosított előzetes tudásszint felmérésen részt venni, tudomásul veszi, hogy az előzetes tudásszint felmérő eredménye alapján kerül a neki megfelelő szintű tanfolyamra besorolásra. Amennyiben a résztvevő nem tölti ki az előzetes tudásszint felmérő tesztet, úgy a KJF a résztvevőt a jelentkezési lapján megadott csoportba sorolja be. Ebben az esetben azonban a résztvevőnek nincs lehetősége utólagos reklamációra.

Angol nyelvű teszt kitöltése
Német nyelvű teszt kitöltése

A maximális feltölthető méret 1024 KB


Figyelem!
A képzésen való részvétel jelentkező által a jelentkezést követő 14 napon túl gyakorolt egyoldalú elállása esetére a felek kikötik, hogy a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra, így különösen amennyiben a jelentkezési feltételek között meghatározott minimális létszámot nem éri el a jelentkezők száma, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!