Jelentkezés a képzésre

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Jómagam a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában tanítok alsóban magyar és éneket. Munkahelyem – mint referenciaintézmény – a jógyakorlatok színtere és tárháza: kezdő- és gyakorló pedagógusként az állandó tanulás és ismeretszerzés helye. A kidolgozott folyamatok biztosítják a minőségi rendszerszemléletet. Ez sajnos sok helyen hiányzik. Nem véletlenül választottam a Kodolányi Főiskolán a Minőség- és folyamatmenedzsment pedagógus szakvizsgára való felkészítést: a mai magyar oktatási rendszer gyenge pontja a minőség folyamatos biztosítása és a minőség tudatos irányítása, vagyis a minőségirányítás. Itt, a Kodolányin megismerkedhettünk többféle minőségirányítási rendszerrel elméleti szinten. Ami az oktatók szakmai kvalitását mutatja, hogy nemcsak csoporttársaink által bemutatott helyi minőségértékeléssel találkozhattunk, hanem egy csoportos szakmai gyakorlat keretében Szolnok város intézménykomplexumának gyakorlati minőségirányításával is megismerkedhettünk.

Fux István
még több vélemény

1. lépés: adatok felvétele

GAZDÁLKODÓ szaknyelvi vizsgafelkészítő (B2)

2022. február, német, idegenforgalmi

Nyelvtudásának megfelelő szintű tanfolyam kiválasztásához, kérjük, hogy oldja meg az online szintfelmérő tesztet és a kapott eredménynek megfelelő tanfolyamot válassza!

Figyelem! Előzetes tudás mérésére a tanfolyami jelentkezéssel egyidejűleg minden résztvevőnek a tanfolyami honlapon online lehetőséget biztosítunk. A résztvevő köteles a KJF által biztosított előzetes tudásszint felmérésen részt venni, tudomásul veszi, hogy az előzetes tudásszint felmérő eredménye alapján kerül a neki megfelelő szintű tanfolyamra besorolásra. Amennyiben a résztvevő nem tölti ki az előzetes tudásszint felmérő tesztet, úgy a KJF a résztvevőt a jelentkezési lapján megadott csoportba sorolja be. Ebben az esetben azonban a résztvevőnek nincs lehetősége utólagos reklamációra.

Angol nyelvű teszt kitöltése
Német nyelvű teszt kitöltése

A maximális feltölthető méret 1024 KB


Figyelem!
A képzésen való részvétel jelentkező által a jelentkezést követő 14 napon túl gyakorolt egyoldalú elállása esetére a felek kikötik, hogy a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra, így különösen amennyiben a jelentkezési feltételek között meghatározott minimális létszámot nem éri el a jelentkezők száma, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!