Jelentkezés a képzésre

1. lépés: adatok felvétele

Szépírói kurzus (kreatív írás)

Budapest „Szépírói műhely I. (próza)”; 2022. február
Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a megadott személyes adatok valódiságáért a jelentkező felel. Amennyiben valótlan adatokat szolgáltat, vagy másvalaki személyes adatait adja meg, az érintettnek ebből kára származhat, amely esetben polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési eljárást kezdeményezhet.
A kért adatokat a Kodolányi János Egyetem számára kötelező megadni, mely személyes adatokat a képzés napjától számított nyolcadik év utolsó napjáig kezeli.

Azt az e-mail címet adja meg, amelyikre a jelentkezés visszaigazolását kéri!

A maximális feltölthető méret 1024 KB


Figyelem!
A képzésen való részvétel jelentkező által a jelentkezést követő 14 napon túl gyakorolt egyoldalú elállása esetére a felek kikötik, hogy a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra, így különösen amennyiben a jelentkezési feltételek között meghatározott minimális létszámot nem éri el a jelentkezők száma, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!