Információs és ügyfélszolgálati rendszer leírása

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Örülök, hogy a Kodolányi János Főiskolára esett a választásom, amikor eldöntöttem, hogy a munkámhoz szükséges ismereteimet tanulással bővítsem. Ebben nagy segítségemre volt Marton Márta felnőttképzési programfelelős, amikor az iskolában rejlő lehetőségekről, az óraadó tanárok szakmai elismertségéről, az iskolai életről beszélgettünk. A bátorító és meggyőző szavak után döntöttem úgy, hogy érdemes a szabadidő szervező és játékpedagógia szakra jelentkeznem. Nem csalódtam, hiszen, a választott szak tanmenete nem csak az elméleti modellek megismerését, megértését segítette elő, hanem egyfajta gyakorlati szemléletet is biztosított a szabadidő helyes eltöltésének szervezéséhez, amit munkám során nap, mint nap használni tudok. Tanáraink nemzetközileg is elismert szakemberekből állnak, akik nemcsak lexikális, hanem a gyakorlatban megszerzett tudásukat is átadják. A magas szakmai színvonal, a gyakorlatra fektetett hangsúly, valamint a hallgatóbarát hozzáállás még tovább fokozták bennem azt az érzést, hogy jól választottam. Csoporttársaimmal, tanáraimmal sikerült jó viszonyt kialakítanom, sőt mivel hasonló területen dolgozunk már szakmai kapcsolatok is születtek. Remélem, ezen ismeretségek sokáig tartanak és a jövőben kölcsönösen tudjuk segíteni egymást azzal a tudással, amit itt szereztünk. Bíztatok mindenkit, hogy ebben az intézményben töltse főiskolás éveit és szerezze meg itt diplomáját!

Toldi Lászlóné Tünde
még több vélemény

A Kodolányi János Egyetem Továbbképzési Központja több csatornán keresztül biztosít információt minden hozzá forduló ügyfele számára.

Személyes tanácsadás: azoknak az érdeklődők részére, akik személyesen felkeresik a képzőintézményt, egyéni igények szerinti, szóbeli információközlést nyújtunk. Képzőintézményünk folyamatosan, a nyitva tartás szerinti rendben biztosítja ennek lehetőségét mindhárom működési helyszínén: Székesfehérváron, Budapesten és Orosházán.

Elektronikus információ szolgáltatás: A Kodolányi János Egyetem Továbbképzési Központja a főiskola szerverén folyamatosan elérhető honlapot üzemeltet: http://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/felnottkepzes/ címen. A honlapon elhelyezett információk folyamatosan frissítésre kerülnek. A tanfolyami jelentkezések is online módon zajlanak. A felnottkepzes@kodolanyi.hu e-mail címen történő megkeresésre az intézmény felnőttképzéssel foglalkozó munkatársai 24 órán belül válaszolnak munkanapokon.

Telefonos megkeresés: az intézmény felnőttképzéssel foglalkozó munkatársai munkaidőben az érdeklődők rendelkezésére állnak.

 

Az ügyfélszolgálaton elérhető dokumentumok és szolgáltatások

Intézményünk ügyfélszolgálatán az felnőttképzési programfelelős gondoskodik:

  • Az ügyfélszolgálatra érkező képzésben résztvevők fogadása, kérdéseik megválaszolása, kérésükre információ adása

  • Tájékoztatás a képzést kiegészítő tevékenységekről, az azokon történő részvétel feltételeiről

  • Tájékoztatás a meghirdetett képzésekről, a képzésbe való jelentkezés módjáról, feltételeiről, igény esetén rövid összefoglalása a képzési programnak, felnőttképzési szerződésnek. Igény esetén a teljes képzési program átadása

Egyéb információs források

Az ügyfélszolgálaton kívül további információforrásokról is gondoskodik intézményünk a képzésben résztvevők teljes tájékoztatása érdekében. Ezek a források a következők: elsődlegesen a honlap, szórólapok, képzési tájékoztatók (képzési programok rövid kivonata), írásbeli tájékoztatók, újsághirdetések, poszterek, plakátok, szórólapok. A továbbképzési igazgató felelőssége, hogy minden írásos anyagon csak és kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, aktuális információ jelenjen meg.