Információs és ügyfélszolgálati rendszer leírása

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Sokkal többet kaptam ezen a protokoll képzésen, mint álmodhattam.

2017/18, B. K.
még több vélemény

A Kodolányi János Egyetem Továbbképzési Központja több csatornán keresztül biztosít információt minden hozzá forduló ügyfele számára.

Személyes tanácsadás: azoknak az érdeklődők részére, akik személyesen felkeresik a képzőintézményt, egyéni igények szerinti, szóbeli információközlést nyújtunk. Képzőintézményünk folyamatosan, a nyitva tartás szerinti rendben biztosítja ennek lehetőségét mindhárom működési helyszínén: Székesfehérváron, Budapesten és Orosházán.

Elektronikus információ szolgáltatás: A Kodolányi János Egyetem Továbbképzési Központja a főiskola szerverén folyamatosan elérhető honlapot üzemeltet: http://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/felnottkepzes/ címen. A honlapon elhelyezett információk folyamatosan frissítésre kerülnek. A tanfolyami jelentkezések is online módon zajlanak. A felnottkepzes@kodolanyi.hu e-mail címen történő megkeresésre az intézmény felnőttképzéssel foglalkozó munkatársai 24 órán belül válaszolnak munkanapokon.

Telefonos megkeresés: az intézmény felnőttképzéssel foglalkozó munkatársai munkaidőben az érdeklődők rendelkezésére állnak.

 

Az ügyfélszolgálaton elérhető dokumentumok és szolgáltatások

Intézményünk ügyfélszolgálatán az felnőttképzési programfelelős gondoskodik:

  • Az ügyfélszolgálatra érkező képzésben résztvevők fogadása, kérdéseik megválaszolása, kérésükre információ adása

  • Tájékoztatás a képzést kiegészítő tevékenységekről, az azokon történő részvétel feltételeiről

  • Tájékoztatás a meghirdetett képzésekről, a képzésbe való jelentkezés módjáról, feltételeiről, igény esetén rövid összefoglalása a képzési programnak, felnőttképzési szerződésnek. Igény esetén a teljes képzési program átadása

Egyéb információs források

Az ügyfélszolgálaton kívül további információforrásokról is gondoskodik intézményünk a képzésben résztvevők teljes tájékoztatása érdekében. Ezek a források a következők: elsődlegesen a honlap, szórólapok, képzési tájékoztatók (képzési programok rövid kivonata), írásbeli tájékoztatók, újsághirdetések, poszterek, plakátok, szórólapok. A továbbképzési igazgató felelőssége, hogy minden írásos anyagon csak és kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, aktuális információ jelenjen meg.