Záróvizsga felkészítő

 

 A 2006/2007 tanév előtt felsőoktatási tanulmányokat megkezdett, és a mai napig záróvizsgát nem tett hallgatók a jelenleg hatályos felsőoktatási jogszabályok értelmében záróvizsgájukat 2018. szeptember 1-jéig tehetik le.  Ezt követően záróvizsga letételére lehetőség nincs.

A Kodolányi János Főiskola minden olyan hallgatójának, aki a megadott tanév előtt kezdte meg tanulmányait, majd abszolutóriumot szerzett, de záróvizsgát még nem tett, két modulból álló felkészítő programot hirdet.

 

1. modul Szakdolgozat elkészítése

 

A modul során lehetőség nyílik feleleveníteni a szakdolgozat írás legfontosabb módszertani követelményeit, a munka időbeli ütemezését, megismerni a választható témákat és konzulenseket. A résztvevők segítséget kapnak a szakdolgozati jelentkezéshez szükséges adminisztrációhoz, és a választott konzulens segítséget nyújt a szakdolgozata elkészítésében.

A modulhoz 1X8 tanóra személyes konzultáció tartozik, ezt követően a kapcsolattartás a konzulenssel online történik.

A képzés indító konzultáció: 2017. november 18-a szombat.

 

 

2. modul Záróvizsga felkészítés

 

A felkészítés célja a záróvizsga menetének és szakmai tartalmának részletes megismerése. A felkészítés során lehetőség nyílik a főiskola oktatóival részletesen végigvenni a záróvizsga tételeket.

A modul 20 tanóra személyes konzultációból áll, amelyet 2X10 tanórában szervezünk szombati napokon. A konzultációs időpontok 2018. májusában kerülnek megtartásra.

 

A két modul csak együttesen válaszható.

 

Tartósan külföldön élő érdeklődők a személyes konzultációs időpontokban online bekapcsolódhatnak az oktatásba.

 

A tanfolyam helyszíne:

  • Budapest: Kodolányi János Főiskola Budapesti Oktatási Központ, Bp. XIII.ker Frangepán utca 50-56.

Várható kezdési időpont: 2017. november 18-a szombat

Jelentkezési határidő: 2017. november 16-e csütörtök éjfél. Meghosszabbítva!!!


A képzési díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

Utaláskor a közlemény rovatba kérjük a ZÁRÓVIZSGA szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT, NEPTUNKÓDOT beírni. (Minta: ZÁRÓVIZSGA, Kiss Dóra, NEPTUNKÓD)

 

Minimális létszám: 10 fő

A képzés ára:

38.000,- Ft/fő

 

A jelentkezés módja:

1. tanfolyam díjának átutalása

2. online jelentkezési lap pontos kitöltése (Neptunkóddal, képzéskóddal kapcsolatban a toszfvar@kodolanyi.hu címen tud érdeklődni.)

Figyelem! 
A képzésen való részvétel jelentkező által történő lemondása esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni. A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra pl. nem elégséges számú jelentkezés esetében, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

Tudnivalók a jelentkezés módjáról, menetéről

Várható kezdési időpont: