Sommelier Extra tanfolyam

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Örülök, hogy a Kodolányi János Főiskolára esett a választásom, amikor eldöntöttem, hogy a munkámhoz szükséges ismereteimet tanulással bővítsem. Ebben nagy segítségemre volt Marton Márta felnőttképzési programfelelős, amikor az iskolában rejlő lehetőségekről, az óraadó tanárok szakmai elismertségéről, az iskolai életről beszélgettünk. A bátorító és meggyőző szavak után döntöttem úgy, hogy érdemes a szabadidő szervező és játékpedagógia szakra jelentkeznem. Nem csalódtam, hiszen, a választott szak tanmenete nem csak az elméleti modellek megismerését, megértését segítette elő, hanem egyfajta gyakorlati szemléletet is biztosított a szabadidő helyes eltöltésének szervezéséhez, amit munkám során nap, mint nap használni tudok. Tanáraink nemzetközileg is elismert szakemberekből állnak, akik nemcsak lexikális, hanem a gyakorlatban megszerzett tudásukat is átadják. A magas szakmai színvonal, a gyakorlatra fektetett hangsúly, valamint a hallgatóbarát hozzáállás még tovább fokozták bennem azt az érzést, hogy jól választottam. Csoporttársaimmal, tanáraimmal sikerült jó viszonyt kialakítanom, sőt mivel hasonló területen dolgozunk már szakmai kapcsolatok is születtek. Remélem, ezen ismeretségek sokáig tartanak és a jövőben kölcsönösen tudjuk segíteni egymást azzal a tudással, amit itt szereztünk. Bíztatok mindenkit, hogy ebben az intézményben töltse főiskolás éveit és szerezze meg itt diplomáját!

Toldi Lászlóné Tünde
még több vélemény

Téma:

  • Magyarországon ritkán fellelhető szőlőfajtákat kóstolunk VAKKÓSTOLÓ formájában (Zeusz, Kéknyelű, Sémillon, Úrréti, Vulcanus stb)
  • Szekszárdi vörösborok régebbi évjáratokból is (Talán eljött az ideje, hogy a gyűjteményemből megváljak a 2000-es évjáratú Takler Regnumtól…)
  • Egy teljes vakkóstoló, ahol ki kell találni a borvidéket, talajt, évjáratot, szőlőfajtát és a borászatot.
  • Syrah borok Magyarországról, külföldi kitekintéssel is.
  • Másodosztályú tokaj-hegyaljai dűlőket faggatnánk, hogy vajon tényleg csak másodvonalasak-e?
  • Újból körbejárnánk egy tokaj-hegyaljai elsőosztályú dűlőt.

 

Kezdési időpont: 2017. november 9., 18:30

A tanfolyam időtartama: 6 hét

A tanfolyam óraszáma: 18 tanóra (18x60 perc)

Tanfolyami időpontok: csütörtöki napokon 18:30-21:30

1) 2017. november 9.

2) 2017. november 16.

3) 2017. november 23.

4) 2017. november 30.

5) 2017. december 7.

6) 2017. december 14.

 

A tanfolyam helyszíne:

  • Budapest: Kodolányi János Főiskola Budapesti Oktatási Központ, Bp. XIII.ker Frangepán utca 50-56.

 

A tanfolyam során megszerezhető végzettség: tanúsítvány a tanfolyam elvégzéséről

Jelentkezési határidő: 2017. november 5.


A képzési díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük a SOMMELIER szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (Minta: SOMMELIER, Kiss Dóra)

 

Minimális létszám: 12 fő

A képzés ára:

53.000,- Ft (41.730,- + ÁFA), amely tartalmazza a kóstolásra kerülő borokat is.

 

A jelentkezés módja:

Az online jelentkezési lap pontos kitöltésével és a tanfolyam díjának átutalásával.

Figyelem! 
A képzésen való részvétel jelentkező által történő lemondása esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni. A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra pl. nem elégséges számú jelentkezés esetében, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

Tudnivalók a jelentkezés módjáról, menetéről

Várható kezdési időpont: