Interaktív bevezetés az olasz eszpresszó kultúrába (1 nap)

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

A Kodolányi János Főiskola közoktatás-vezetői képzésére nemcsak azért jelentkeztem, mert ez tűnt a legközelebbi, legjobban elérhető megoldásnak. A távoktatásos formában megszervezett képzés jól alkalmazkodott ahhoz a munkahelyi elfoglaltsághoz és életmódhoz, amelyben jelenleg élek. Mivel ez nekünk, pedagógusoknak már nem az első képzésünk, jó összehasonlítási alappal rendelkezünk ahhoz, hogy lássuk, mennyire alkalmazkodó, rugalmas és támogató ez az oktatási forma. Kétségtelenül a rugalmasság szükséges a hallgató és a főiskola részéről is, de az itt töltött képzés során ezt magam is megtapasztalhattam. Amikor feszített módon, sokféle kihívásnak kell megfelelni, nagyon sokat számít az emberi hozzáállás, a személyes, elfogadó légkör, a nyugodt és magabiztos derű, amivel körülvesznek. Az itt eltöltött idő alatt kialakult egy kis szakmai team is, amelyben olykor az oktató volt a főszereplő, máskor a hallgató adta át tapasztalatait, tudását a többieknek. És hiába ért véget a képzés, ez a támogató szakmai csoport azóta is él, és virágzik. Az oktatási rendszerünk átalakítása közben kellett használható tudást szereznünk, amit a vezetői munkánkban felhasználhatunk… és bizton állíthatom: ezt meg is kaptuk.

Faragóné Ulicza Henriette
még több vélemény

 

Caffe Cagliari

Rövid történelmi és elméleti áttekintés után, minden résztvevő megismerkedhet az olasz eszpresszó technológiával, és az arra épülő különböző kávés italokkal. Sok-sok kóstoláson át megmutatjuk mitől lesz jó, és milyen az igazán jó olasz kávé. A résztvevők megismerkedhetnek a barista alapvető munkájával és eszközeivel, továbbá kipróbálják magukat az eszpresszó gép előtt.

 

Előadó: Zsámbéki Ákos barista, a több, mint 100 éves hagyományra visszatekintő olasz Caffé Cagliari szakértője

 

A tartalomból:

  • Rövid elméleti áttekintés
  • Az olasz eszpresszó technológia története és technológiája
  • A tökéletes eszpresszó elkészítése
  • Eszpresszó kóstolás
  • Az eszpresszóra épülő tejes italok
  • Cappuccino, caffé latte, latte machiato
  • Kávékülönlegességek


Tervezett kezdési időpont: 2016. szeptembertől a jelentkezések függvényében folyamatosan

A képzés időtartama: 1 nap

A képzés óraszáma, időpontjai: 8 tanóra, 10.00-18.00 óráig

A képzés helyszíne:

  • Budapest: Kodolányi János Egyetem Budapesti Oktatási Központ, Bp. XIII.ker Frangepán utca 50-56.

A képzés során megszerezhető végzettség: tanúsítvány a képzés elvégzéséről

Jelentkezési  határidő: folyamatosan

 

 

A tanfolyam ajándékkártya formájában is megvásárolható, melyet a megajándékozott nevére állítunk ki. Az erre vonatkozó igényeket 2017. december 16-ig szíveskedjenek leadni!

 

A képzési díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük a BARISTA szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (Minta: BARISTA_1napos, Kiss Dóra)

 

Minimális létszám: 4 fő

Maximális létszám: 8 fő

A képzés ára:

19.900,- Ft, ami tartalmazza az elkészített, és kóstolásra kerülő kávés italokat. A KJF diákjai és oktatói a tanfolyam díjából 10% kedvezményben részesülnek.

 

A jelentkezés módja:

Az online jelentkezési lap pontos kitöltésével és a tanfolyam díjának átutalásával.

 

Figyelem!
A képzésen való részvétel jelentkező által történő lemondása esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni. A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra pl. nem elégséges számú jelentkezés esetében, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

Tudnivalók a jelentkezés módjáról, menetéről

Várható kezdési időpont: