Sommelier extra: TOKAJ TRILÓGIA Bortanfolyam (3 alkalom)

Káli Ildikó borszakértőnk és oktatónk mély odaadással hisz Tokaj világklasszis boraiban.
Ezeket a különleges borokat és velük kapcsolatos élményeit szeretné megosztani Önökkel a három alkalomból álló TOKAJ TRILÓGIA borkurzus keretében.

A Tematika:

  • TOKAJI PEZSGŐK KÓTOLÁSA – Tokaj új kitörési pontjának számító, palackos erjesztésű „Méthode traditionnelle” pezsgőket kóstolunk Tokajból.
  • TOKAJ-HEGYALJAI LÖSZBOROK KÓSTOLÁSA – A Tokaji Borvidék löszös feltalajú, gyümölcsösebb borokat adó területeiről kóstolunk borokat, és a száraz borokon keresztül megérkezünk az aranyszínű aszúk krémes világába.
  • TOKAJ-HEGYALJAI KÖVES FELTALAJRÓL SZÁRMAZÓ BOROK KÓSTOLÁSA – Markánsabb ásványossággal rendelkező száraz és édes borokkal ismerkedünk, és aszúborokkal tesszük fel a koronát a kurzusra!

 

2021-ben induló sommelier tanfolyamainkra várjuk érdeklődését! Ajándékozza meg a borkészítés, borbírálat, borkóstolás iránt érdeklődő ismerőseit, barátait, családtagjait a Kodolányi Egyetemen induló képzésekkel.

 

Tervezett kezdési időpont:

A tanfolyam időtartama: 3 hét

A tanfolyam óraszáma: 9 tanóra (9x60 perc)

 

Tanfolyami időpontok:

 


A tanfolyam helyszíne:

  • Budapest: Kodolányi János Főiskola Budapesti Oktatási Központ, Bp. XIII.ker Frangepán utca 50-56.


A tanfolyam során megszerezhető végzettség: tanúsítvány a tanfolyam elvégzéséről

Jelentkezési határidő: 


A képzési díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

 

Számlatulajdonos: Kodolányi János Egyetem

 

Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük a SOMMELIER szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (Minta: SOMMELIER, Kiss Dóra)

 

Minimális létszám: 10 fő

Maximális létszám: 14 fő

A képzés ára:

59.000,- Ft,

A tanfolyam ára tartalmazza:

- a kóstolásra kerülő borokat is.

 

A jelentkezés módja:

Az online jelentkezési lap pontos kitöltésével és a tanfolyam díjának átutalásával.

Figyelem!
A képzésen való részvétel jelentkező által a jelentkezést követő 14 napon túl gyakorolt egyoldalú elállása esetére a felek kikötik, hogy a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra, így különösen amennyiben a jelentkezési feltételek között meghatározott minimális létszámot nem éri el a jelentkezők száma, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!

Tudnivalók a jelentkezés módjáról, menetéről