Írásbeli online próba belső nyelvi vizsga

Végzett hallgatóink mondták a képzésről

Az oktató felkészültsége és széleskörű ismeretei felülmúlták előzetes várokozásaimat.

2014. ősz - Medgyesi Judit
még több vélemény

A Kodolányi János Egyetem a belső nyelvi vizsgára való felkészülés érdekében a jelentkezőknek angol és német nyelvből B1, B2 és C1 szinteken írásbeli online próba belső nyelvvizsgán való részvételi lehetőséget biztosít.


Jelentkezés módja:

Jelentkezni az online jelentkezési lap pontos kitöltésével és a dokumentumok csatolásával lehet (aláírt, beszkennelt jelentkezési lap és a befizetés igazolása).


A próba nyelvi vizsga díjat a következő bankszámlára kérjük utalni:

ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444
Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük az ONLINE PRÓBA BELSŐ NYELVI VIZSGA szót és vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (Minta: ONLINE PRÓBA BELSŐ NYELVI VIZSGA, Kiss Dóra)

Figyelem! 
A képzésen való részvétel jelentkező által történő lemondása esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni. A képzésről való bárminemű kimaradás vagy a részvétel akadályoztatása esetén, a befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben a képzés a szervező által kerül lemondásra pl. nem elégséges számú jelentkezés esetében, a befizetett képzési díjat 100%-ban visszautaljuk!


Tudnivalók az írásbeli online próba belső nyelvi vizsgáról, és a lebonyolításáról:

Az írásbeli online próba nyelvi vizsga a http://moodle.kodolanyi.hu oldalon érhető el.

A jelentkezési lap és a befizetett vizsgadíj beérkezését követően, a jelentkező e-mailben visszaigazolást kap, mely tartalmazza a rendszerbe való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.


Online próba nyelvi vizsga díja:   2.500 Ft/vizsga/fő

Jelentkezési határidő:
  • folyamatosan

 

Várható kezdési időpont: