Kodolányi János Főiskola
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János FőiskolaKodolányi János Főiskola
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Tantárgyi tematika kiadása

 

2008. január elsejétől hitelesített tantárgyi tematikát az Ügyfélszolgálati Központoktól lehet igényelni. Az ehhez szükséges nyomtatvány (doc formátumú) erre a linkre kattintva letölthető, vagy elérhető a www.kodolanyi.hu/ugyfelszolgalat oldalról is.


Az igényeket elektronikus úton az ugyfelszolgszfv@kodolanyi.hu, illetve az ugyfelszolgbp@kodolanyi.hu címre, postai úton a főiskola központi címére (8000 Székesfehérvár, Fürdő u. 1.) történő elküldésével, illetve személyesen az Ügyfélszolgálati Központokban lehet beadni (Budapest, Frangepán u. 50-56., illetve Székesfehérvár, Fürdő u. 1.)


2010. június 24-től a hitelesített tantárgyi tematika kiadásának díja:

1-16 db tematika esetén: 1.500,- Ft/tematika

17 db vagy több tematika: 25.000,- Ft


A tematika kiadásának feltétele az igénylőlap pontos kitöltése. Hiányosan kitöltött igénylőlap alapján a kérést nem tudjuk teljesíteni.


A főiskola a tematikát ajánlva, postai utánvéttel, a Gazdasági Hivatal által kiállított számlával együtt a kérelem beérkezésétől számított 7. munkanapon postázza.

 

Amennyiben személyesen kívánja a tematikákat átvenni, ezt az igénylőlapon jeleznie kell, feltüntetve azt is, melyik Ügyfélszolgálati Központban. A díjat főiskola pénztárában (Székesfehérvár, Fürdő u. 1., Igazgatósági épület), illetve Budapesten és Székesfehérváron az ügyfélszolgálattól kapott csekken tudja befizetni (kizárólag végzett hallgató esetében). A bevételi pénztárbizonylat, illetve csekkszelvény bemutatásával a megjelölt Ügyfélszolgálati Központnál a kérelem beérkezése utáni 5. munkanaptól veheti át az elkészült tematikákat.

 

Ügyfélszolgálati Központok nyitva tartása megtalálható a www.kodolanyi.hu/ugyfelszolgat oldalon.

 

 


Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse a főiskolát a közösségi oldalakon is: