Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Szakmai gyakorlat

Hallgatóink az évközi és nyári kötelező gyakorlatoknak köszönhetően már tanulmányaik során megismerhetik választott hivatásuk gyakorlati oldalát is, a képzés utolsó félévében pedig fél éves szakmai gyakorlaton vesznek részt. A gyakorlat célja az elsajátított elméleti és gyakorlati tudás felhasználása a gyakorlóhelyen, így a hallgatók konkrét munkahelyi tapasztalatokkal rendelkeznek már diplomájuk kézhezvételekor.

Főiskolánk az oktatott szakok mindegyikéhez kapcsolódóan együttműködik a hazai és nemzetközi üzleti, turisztikai, zenei élet, a közszféra és a média legszínvonalasabb műhelyeivel.

„Napjainkban az oklevél egy-egy állás betöltésének feltétele, de a munkaadók számára a gyakorlat, tapasztalat megléte a lényeges; pályakezdőknél ez a képzés melletti munkavégzést jelenti. Ezen nem feltétlenül szakirányú munkatapasztalatot kell érteni: az a fontos, hogy a hallgató megtanuljon csapatban dolgozni és jól, hatékonyan kommunikálni. Ezért érdemes jól megválasztani a szakmai gyakorlat helyét és kihasználni a gyakorlati időt."

(Dr. Bordás Sándor, Karrier Iroda vezető)

A Karrier Iroda honlapja: http://www.karrier.kodolanyi.hu


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: