Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer

A Neptun webes felületére lépve egy bejelentkező képernyő jelenik meg, melyen az Kodolányi János Egyetemtől kapott azonosító (Neptun kód) és a jelszó (valamint a nyelv) kiválasztásával Lehet belépni.

Belépés

Figyelem!

Előreláthatólag március 1-ig a hallgatói vagy oktatói neptunt megnyitva a böngésző egy hibaüzenetet fog megjeleníteni, amely szerint a webhely meglátogatása kockázatos lehet. A weboldal biztonságos, az SSL tanúsítványa járt le, ezt legkésőbb március 1-én fogjuk tudni megújítani.

A figyelmeztetés alatt böngészőtől függően a jobb vagy bal oldalon található egy Speciális feliratú gomb, erre kattintva megjelenik a továbblépési lehetőség a weboldalra, amely ezt követően a korábbiakhoz hasonlóan használható.

Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

 

Első belépéskor a jelszó az Ne karaktersorozat és a születési dátum, melyet ÉÉÉÉHHNN formátumban kell megadni, tehát például Ne19910811!

Belépés után a jelszó változtatásnál a régi jelszót szintén a fenti formátumban kell megadni.

Fontos, hogy a jelszó változtatásnál ne az Enter billentyűre üssenek hanem a Jelszó változtatása gombra mert a Enter-nél nem íródik felül a jelszó és állandóan jelszócserét fog kérni a rendszer!

A hallgatói Neptun rendszer használatáról részletes tájékoztatást minden félév kezdetén a beiratkozáskor tartunk.

Ha további technikai kérdései lennnek vagy nem tud bejelentkezni, kérjük írjon e-mailt a neptun@kodolanyi.hu e-mail címre.


KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv