Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Office az oktatásban


Az Office 365-tel hatásos bemutatókat tarthat, kapcsolatba léphet vagy közösen dolgozhat másokkal, és egyszerűen elvégezheti feladatait a tantermen belül és kívül.

Töltse le ingyen az Office 365-öt!

 

Az Office 365 Oktatási csomaggal megoszthatja az iskolai feladatokat másokkal, és együtt dolgozhatnak rajtuk. Része a Word, a PowerPoint, az Excel, a OneNote (univerzális jegyzetfüzet), a Sway (interaktív prezentációkészítő program), illetve 1 TB OneDrive-tárhely. 

  Ingyenes letöltés itt!  

                                                                                                                         

Ha Ön már regisztrált, javasolja ezt diákjainak is!

 

 

 

 

 

 

Teljes, felhő alapú Office – együttműködésre teremtve

 

Az Office 365-tel Öné a teljes, felhő alapú Office. Vagyis továbbra is birtokában lesz a jól ismert asztali Office alkalmazásoknak (Word, PowerPoint, Excel, Outlook, stb.), csak éppen néhány kiegészítéssel: A csomag aktiválásával mostantól mindig a legújabb Office-ra lesz jogosult akár offline, akár online dolgozik is, annál is inkább, mert a dokumentumait így mobil alkalmazások formájában, okostelefonján is megnyithatja és szerkesztheti is mindhárom nagy platformon (Windows, iOS, Android). Ezzel együtt rendelkezésére áll az Online Office: bármilyen böngészőben és bármilyen eszközön bejelentkezhet a fiókjába és máris hozzáfér a saját dokumentumaihoz, bárhol és bármin dolgozzon is, legyen az a gépteremben, más iskolában, szállodában, kollégája irodai gépén – tényleg akárhol.

Tanulja meg, hogyan ösztönözze diákjait, tartsa velük a kapcsolatot és tegye lehetővé számukra, hogy a lehető leghatékonyabban dolgozzanak különböző eszközökön az ismerős Office-alkalmazások használatával, miközben saját életét is könnyebbé teszi!

Bővebben az Office 365-ről

 

Minden jegyzete egy helyen

 

Használhatja a OneNote-ot otthon, az iskolában vagy a munkahelyén, és összegyűjtheti gondolatait, ötleteit és teendőit. Összes jegyzetét egyszerűen megtalálhatja a legutóbbi „fájlok” nézetben.

További információ

 

 

 

 

 

 

 

                                                                              

Office táblagépen

 

Androidos vagy Windows-os táblagépén vagy iPad készülékén is megtekinthet, létrehozhat, szerkeszthet és kinyomtathat Office-dokumentumokat az érintésvezérlést támogató Word, Excel, PowerPoint és egyéb alkalmazásokkal.

Letöltés Androidra

Letöltés iPadre

 

Tárolás, megosztás és együttműködés a OneDrive segítségével

 

Használja ki az 1 TB OneDrive-tárhely dokumentumtárolási és -megosztási lehetőségeit, érje el a dokumentumokat bármelyik eszközéről és dolgozzon társszerzőként valós időben. Tegyen közzé házi feladatokat, gyűjtse össze a diákok dolgozatait és küldjön visszajelzést, vagy dolgozzon a dokumentumokon útközben, az összes eszközéről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Találjon új utakat ötletei életre keltéséhez

 

A Sway segítségével ötleteit egy letisztult, interaktív és webalapú vásznon vázolhatja fel, és megoszthatja azt a diákokkal és a többi tanárral. Ideális tudományos dolgozatok vizuális bemutatására, iskolai kirándulások rövid összegzésére és sok minden másra.

Interaktív prezentáció – bővebben a Sway-ről

 

Az információk Önhöz jönnek

 

A csomagjában szereplő Office Delve személyre szabott tartalmakat kínál fel a teljes Office 365-ből. A Delve megmutatja, hogy hogyan kapcsolódik Ön és a többi tanár a dokumentumokhoz és egymáshoz.

További tudnivalókért tekintse meg a videót

 

 

 

 

 


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: