Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

"Campus Hungary" ösztöndíj program


A Balassi Intézet a „Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése országos program" című projektek keretében Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2013. április 30. és 2014. augusztus 31. között megvalósítható hallgatói, oktatói és adminisztratív személyzeti mobilitásra.

A Campus Hungary felsőoktatási mobilitási program egyik kiemelt célja a magyarországi hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzését elősegítő pályázati rendszer működtetése, amelynek segítségével minél több magyarországi felsőoktatási hallgató tanulhat ösztöndíjjal külföldön, csiszolhatja nyelvtudását és hazaérkezését követően kamatoztathatja a külföldön szerzett ismereteket.


A Campus Hungary kiemelt célja az is, hogy növelje a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességét és a Magyarországon tanulmányokat folytató külföldi hallgatók számát, valamint elmélyítse, illetve kiterjessze a magyar és a külföldi felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatot.

A pályázás minden esetben egyénileg történik a Campus Hungary honlapján. A Kodolányi János Főiskola minden segítséget megad a pályázással kapcsolatban.
Aktuális pályázatok – link (http://campushungary.balassiintezet.hu/hu/)

A pályázati kiírásról részletes információ a http://campushungary.balassiintezet.hu/hu/ honlapon található.


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: