Tíz kiállító, kétszáz látogató

2017. október. 10. KáVé

Népszerű az állásbörze

A tavaszihoz hasonlóan, az őszi félév kiemelt programjaként szerveztük meg az állásbörzét, október 9-én délelőtt a KJF Budapesti Oktatási Központjában, a főiskolai klubban. A rendezvény ezúttal még nagyobb népszerűségre tett szert, több mint kétszáz érdeklődőt vonzott. A képzési helyszíntől függetlenül most is vártunk minden érdeklődőt rendezvényünkre, a program azok számára is informatív lehetett, akik jelenleg nem a szakmájukban dolgoznak, vagy állásváltoztatáson gondolkodnak. 

A tíz kiállítónk a del Rey International Hungary, MADS Marketing Kft., Pannondiák Iskolaszövetkezet, euCsoport, Computacenter, Budapest Marriott Hotel, Jardinette Kertvendéglő és Borpince, XIII. kerületi Önkormányzat, XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., Zyntern Kft. volt. A KJF Karrier Iroda is részt vállalt a munkában: valamennyi szakon állás és gyakornoki helyek az iroda adatbázisa alapján, képzési tanácsadás továbbtanulóknak, kétszakos képzés iránt érdeklődőknek, speciális szaktudást keresőknek szerepelt a kínálatban. Az állásbörze keretében tartott kiselőadást a Pannondiák Iskolaszövetkezet. Témáik Multi és KKV jellemzői; Y és Z generációról pár mondatban; CV javaslatok, tartalmi elemei; Interjú típusok, javaslat, segítség a felkészüléshez; Kapcsolatépítés - networking; Iskolaszövetkezet - Pannondiák iskolaszövetkezet; Gyakornoki program a Pannondiáknál voltak. Tőlük kaptuk az első köszönetnyilvánítást: „Köszönjük a lehetőséget, az állásbörzére és az előadásra.
Nagyon jól éreztük magunkat és hasznos volt.”. A főiskola Karrier Irodája már a tavaszi folytatásra is gondol, ezért levelet küldtünk partnereinknek, figyelmükbe ajánlva az újabb lehetőséget.

KJF Karrier Iroda

 

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat