Tíz kiállító, kétszáz érdeklődő

2017. május. 03. KáVé
Tíz kiállító, kétszáz érdeklődő

Sikeres állásbörze

A tavaszi félév kiemelt programjaként szerveztük meg az állásbörzét április 26-án, 11.00-14.00 óra között a KJF Budapesti Oktatási Központjában, a főiskolai klubban. A rendezvény közel kétszáz érdeklődőt vonzott, az aktív hallgatók mellett öregdiákok is eljöttek.

Állásajánlatokról, gyakornoki helyekről, ösztöndíjakról adtunk tájékoztatást, képzési tanácsadást továbbtanulóknak, kétszakos képzés iránt érdeklődőknek, speciális szaktudást keresőknek. Önismereti teszteken és évkönyv fotózáson vehettek részt a megjelentek. A képzési helyszíntől függetlenül vártunk minden érdeklődőt rendezvényünkre, mert lévén kiállítóink nagy része országos szervezet, a program azok számára is informatív lehetett, akik jelenleg nem a szakmájukban dolgoznak, vagy állásváltoztatáson gondolkodnak.

A tíz kiállítónk sem távozott üres kézzel, számos érdeklődő adataival gazdagodtak. A főiskola Karrier Irodája már az őszi folytatásra is gondol, ezért levelet küldtünk partnereinknek. A válaszok jellemzően: "Köszönöm a visszajelzést, számunkra is pozitív élmény volt. Javaslom az őszi előtt egyeztessünk." (Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal); "Köszönjük a lehetőséget, szívesen veszünk részt a következő börzén is." (del REY International Hungary); "Igen, mindenképpen szívesen részt veszünk újra." (AEGON Ráckeve); "Köszönjük a részvételi lehetőséget, szeretnénk értesítést kapni az őszi börzéről is. Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget, és az együttműködési lehetőségeket, nagyon segítőkészek voltak a szervezők." (Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.); "Nagyon köszönöm a lehetőséget. Minden ehhez hasonló rendezvényen szívesen részt veszek." (Fundamenta - Lakáskassza Kft.); "Természetesen örömmel jövünk, aktivitással is szívesen készülünk."(Adecco Kft.).  

Szöveg:Gimesy Miklós, KJF Karrier Iroda

Fotó:Virágh Ildikó

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat