Sok hűhó semmiért

Cikk dátuma 2016. augusztus. 11. | Mozaik
Sok hűhó semmiért

Rihanna a Sziget "nulladik" napján

Észak-Amerika és Európa legnagyobb stadionjai és arénái mellett a Sziget Fesztiválköztársaság Nagyszínpadára is elhozta slágereit augusztus 11-én, a Sziget „nulladik” napján Rihanna. A legnagyobb attrakciónak számító koncert azonban nem volt egyéb, mint csalódáshegyek láncolata, a közönség minden valószínűség szerint „kiszeretett”Rihannából.

Pedig tizennégyszer volt a Billboard lista első helyén és több mint 54 millió eladott nagylemez és 210 millió eladott kislemez fűződik a nevéhez. Nyolc Grammy és 12 Billboard Music Awards győztese, közösségi oldalait összesen több mint 100 millióan követik, slágereit több mint nyolc milliárdszor játszották le a YouTube-on. 

Már júliusban elfogytak az idei Sziget nulladik napjára a jegyek, így aki nem lépett időben, bánkódhatott, hogy kihagyja a fesztivál legnagyobb dobásaként beharangozott sztárt. Rihanna show-ja azonban csalódást okozott, pedig soha nem látott embertömeg gyűlt össze a Nagyszínpad előtt a kellemetlen idő ellenére. Rihanna koncertje fél tízre volt kiírva, de harminc percig váratta a közönséget. Miután méltóztatott elkezdeni a koncertet, húsz percen át lassú számokat énekelt. Igaz, ezt követően a legnagyobb slágereiből dalolt, ám egyiket sem végig. A közönségnek pedig mindvégig az volt az érzése, nem is énekel a világ egyik legnagyobb sztárja, csak tátog. Tette mindezt mintegy nyolcvanezres közönség előtt, ennyien voltak kinn a Szigeten, és a jelentős részük Rihanna miatt érkezett.

Az is kiderült, hogy mennyit fizetett a Sziget ezért az egy koncertért. Bár a szervezők nem erősítették meg, de nem is cáfolták a Blikk információját, miszerint több mint 1 millió dollárért, azaz körülbelül 285 millió forintért jött Budapestre a barbadosi iskolai szépségkirálynőből az egyik legkeresettebb amerikai énekesnővé vált Rihanna.

 

 

 

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat