Sikeres együttműködés a Nexonnal

2019. január. 18. KáVé
Sikeres együttműködés a Nexonnal

Díszoklevél Ocskay Szilárdnak, a NEXON külső tanszék tanszékvezetőjének és Dr. Henczi Lajos oktatónak  

Az új év első szenátusi ülését a Budapesti Oktatási Központjában tartotta meg a Kodolányi János Egyetem Szenátusa. A napirendi pontok között ezúttal ünnepélyes programpontként szerepelt, hogy a Nexon Kft-vel való többéves, kiváló együttműködést díszoklevelek átadásával is elismerje és a nyilvánosság elé tárja a felsőoktatási intézmény. 

Mint ismeretes,  a  NEXON  tisztán magyar tulajdonú, bér- és humán-ügyviteli szoftverek fejlesztésével, valamint HR szolgáltatásokkal foglalkozó társaság. A magyar gazdaság meghatározó szereplői, valamint a TOP 200 cégek közel harmada a NEXON szolgáltatásait veszi igénybe, több mint egymillió munkavállaló bérügyviteli feladatait a NEXON Kft. alkalmazásaival végzik. 

A rendszerváltás idején alapított NEXON Kft. a bérelszámolásra szakosodott. Fő terméke az Ocskay Szilárd által 1985-ben fejlesztett bérszámfejtő program volt, melynek felhasználói között a cég megalapításakor már hetven nagyvállalat és intézmény, köztük a KSH, az APEH és az MTA is szerepelt. 

2004-ben a NEXON piacra dobta 3. generációs szoftvereit, amelyek Windows platformon, egymással integráltan működtek. A NEXONhr és a NEXONtime programok mellé elkészült a NEXONjob toborzás-kiválasztási program, valamint a NEXONtd képzés-fejlesztés és a NEXONpm teljesítménymenedzsment program.

Önálló üzletággá fejlődött az oktatási tevékenység, létrejött a NEXON Akadémia (korábbi nevén NEXONedu Felnőttképzési és Vizsgaközpont), amely akkreditált felnőttoktatási intézményként működik.

A vállalat 2016-ban stratégiai megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetemmel. Ennek keretében a NEXON külső tanszékként csatlakozott a felsőoktatási intézmény HR-képzéséhez, és duális oktatás keretében biztosítja a korszerű, gyakorlati HR ismeretek megszerzését a hallgatók számára. 

A szerdai szenátusi ülésen az egyetemmel folytatott kiemelt stratégiai partnerkapcsolati munkájuk elismeréseként díszoklevelet adományozott a Kodolányi János Egyetem Szenátusa Ocskay Szilárdnak, a NEXON külső tanszék tanszékvezetőjének és Dr. Henczi Lajosnak, a NEXON külső tanszék oktatójának. 

Az okleveleket ünnepélyes keretek között Dr. Szabó Péter, a Kodolányi János Egyetem rektora adta át a díjazottaknak.
-v-

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat