Öt tanszék - egy konferencia

2021. november. 04. KáVé

Tudomány napja - a második tudományos konferencia

A Kodolányi János Egyetem a Jól-léti Társadalom Intézet szervezésében tudományos konferenciával csatlakozik a Magyar Tudomány Napja programjaihoz. A november 5-ei konferencia egy tudományos eseménysorozat része, és  egy több tudományterületet érintő program. Az első előadásokat októberben megtartottuk, és tavasszal is folytatódik a program. A sorozat előadóinak minősített oktatókat kérünk fel öt tanszékünkről. A novemberi konferencia online kerül megrendezésre, amelyhez megadjuk a csatlakozási lehetőséget.

A konferencia Dr. Szatmári Péter tudományos és fejlesztési rektorhelyettes köszöntőjével veszi kezdetét 10:00 órakor.

10:15-től Dr. Kodó Krisztina „A kanadai indián humor perspektívái és paradigmái című előadását hallgathatják meg a résztvevők, majd 10.35-től Dr. Csurgai-Horváth József tartelőadást „A civil hálózatok helyi kiépülése”címmel. 10.55-kor Dr.  Malatyinszki Szilárd „A humánerőforrás fejlesztésének eszközei a települések kezében” című előadására kerül sor, majd 11.15-től Dr. Szele Bálint tart előadást „Interkulturalitás a nyelvoktatásban” címmel. A tudományos program folytatásaként 11.35-től Dr. Strédl Terézia „Stressz és a segítő szakma” címmel,  11.55-től pedig Dr. Prantner Zoltán „Magyarország és az Arab-félsziget az 1960-as években” címmel tart előadást. 

A Jól-léti Társadalom Intézet mostani programja fontos eseménynek számít az egyetemen,  mivel ilyen még nem volt a Kodolányi történetében. Sokszínűségre törekszünk és úgy gondoljuk, kiváló alkalom arra, hogy a hallgatók érdeklődése mellett az oktatók is bepillantást nyerjenek egymás kutatásaiba. A jubileumi évben ünnepi kötetet is kiadunk, amelynek szerkesztői Prof. Dr. Simándi Irén és Dr. Koudela Pál.ű

Gimesy Miklós

KJE Jól-léti Társadalom Intézet

 

A konferencia online hozzáférése:

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options

 

 

 

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat