Orosháza – Gyopárosfürdő - Év fürdője verseny

Cikk dátuma 2017. június. 07. | Mozaik
Orosháza – Gyopárosfürdő - Év fürdője verseny

Érdemes szavazni, hazánk kétszáz fürdője sorában versenyez  Gyopárosfürdő

Az “Év fürdője” szavazást immár harmadik alkalommal indította útjára a termalfurdo.hu internetes oldal, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. Gyopárosfürdő a tavalyi, nagyon előkelő negyedik helyezés után ismét ringbe száll.

Három kategóriában – Az Év Fürdője 2017, Az Év Feltörekvő Fürdője 2017,  A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 – hirdették meg idén is a versenyt. A kategóriák kialakítására azért volt szükség, mert hazánk több mint kétszáz fürdője rendkívül eltérő adottságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, így a kisebb fürdők a hozzájuk hasonlókkal mérhetik össze magukat, nem a nagy, ismert, vagy nagyvárosokban található fürdőkkel. A besorolás a medencék száma, a település mérete és a fürdő ismertsége alapján készült. Gyopárosfürdő csakúgy, mint az elmúlt évben, az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában szerepel.

Csak néhány kattintás

Orosháza-Gyopárosfürdő 2016-os negyedik helyezésével több olyan fürdőt utasított maga mögé, amelyek felkapottabbak, komoly előnnyel indultak. Ennek oka valószínűleg az egyre jobb vendégkiszolgálásban, a szolgáltatások folyamatos fejlesztésében rejlik. Gyopárosfürdőről pozitív élményekkel, elégedetten távoznak a vendégek. Nemcsak a lokálpatrióta orosháziak (ők elsődlegesen), de az ide látogató vidéki, vagy magyar ajkú romániai, szerbiai vendégek is kimutathatják megbecsülésüket a www.azevfurdoje.hu-ra kattintva.

A szavazás június 1-től augusztus 31-ig tart, az eredményhirdetés pedig szeptember 5-én lesz. A voksolók közt értékes wellness utalványt és további értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

 

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat