Könyvhét 2016

2016. június. 10. KáVé

KODOLÁNYIS OKTATÓK ÜNNEPI KÖNYVHETI KIADVÁNYAI

Az Ünnepi Könyvhétre jelent meg A Kodolányi János Főiskola Nemzetközi Tanulmányok és Történelem Tanszéke oktatóinak két kötete is. Dr. Simándi Irén és Dr. Koudela Pál kiadványaikat dedikálják is június 10-11-én Budapesten, a Vörösmarty téren.

Az Ünnepi Könyvhétre és egyben a forradalom és szabadságharc idei 60. évfordulójára jelent meg Dr. Simándi Irén c. egyetemi tanár legújabb kötete, "Politika, társadalom, gazdaság a Magyar Rádióban 1953–1956" címmel. A kötet a szerző "Rádió-trilógiájának" záró darabja, amely a Magyar Rádió igencsak mozgalmas és fájdalmas eseményekkel tarkított történetét mutatja be eredeti dokumentumok alapján. 

Simándi Irén a kötetet június 10-én, pénteken 15:00 és 16:00 óra között dedikálja a Könyvhéten a Gondolat Kiadó pavilonjánál (V. ker, Vörösmarty tér, 94-es pavilon).

Ugyancsak az Ünnepi Könyvhétre jelent meg Dr. Koudela Pál a KJF főiskolai tanárának legújabb kötete a L'Harmattan Kiadó gondozásában "Négy felvidéki város" címmel. A kötetben négy felvidéki család története révén ismerhetik meg az olvasók a polgári életforma alakulását a történeti Magyarországon. Selmecbánya, Késmárk, Lőcse és Kassa polgári világa tárul fel az érdeklődők előtt a reformkortól egészen Trianonig. 

Koudela Pál a kötetet június 11-én, szombaton 13:00 és 14:00 óra között dedikálja a Könyvhéten a L'Harmattan Kiadó pavilonjánál (V. ker, Vörösmarty tér, 89-es pavilon).

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat