Gólyabál 2013.

Cikk dátuma 2013. november. 23. | Mozaik
Gólyabál 2013.

Ha első év a felsőoktatásban, akkor ősszel gólyabál. A KJF idei gólyabálját a Morrison’s Ligetben tartották meg november 21-én, mintegy kétszáz bálozó részvételével. A kodolányis gólyákat Mits Péter, a KJF kulturális, kommunikáció és médiatudomány intézetének igazgatóhelyettese köszöntötte, és nem maradt el természetesen a gólyák tánca, amelyet Vidó Judit tanított be a fellépő elsőéveseknek.

A jó zenéről két együttes is gondoskodott: elsőként a főiskola művészeti tanszékének hallgatói léptek a közönség elé. Az ON Foot nem ismeretlen a kodolányis hallgatók körében, hiszen a közelmúltban megrendezett szakesti programon már találkozhattak velük. Mits Marci és Nagy Ádám zenéje ugyancsak elnyerte a bálozók tetszését, de szívesen fogadták a harmadikként zenélő MR. Black-et is.

Tizenegy után még egyre érkeztek az elegáns hölgyek és urak, a hangulat éjfél után egyre fergetegesebbé vált. Úgy fest, a huszadik kodolányis gólyabál is jól sikerült, és a gólyák immár teljes jogú hallgatói a főiskolának.

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat