Felvételi nyílt napok a Kodolányin

2016. december. 12. KáVé
Felvételi nyílt napok a Kodolányin

HVG Diploma 2017 rangsor: a KJF a legjobb magán felsőoktatási intézmény

A HVG Diploma 2017 rangsorában idén a Kodolányi János Főiskola a legjobb magán felsőoktatási intézményként szerepel. Hazánk egyetlen, Magyar Termék Nagydíjjal és Európai Minőség-Innováció díjjal is elismert felsőoktatási intézménye a hagyományokhoz híven most is nyílt napra várja a továbbtanulni vágyókat, hogy a 2017 szeptemberében induló képzéseket  az oktatási helyszíneken is megismerhessék a jelentkezők. Budapesten és Székesfehérváron egyaránt lesz nyílt nap december 16-án, pénteken 10.00 órától. A 2017-ben a továbbtanuló diákok már négy népszerű alapszakon, duális képzési formában is megszerezhetik diplomájukat a Kodolányin.

 

 

A Kodolányi János Főiskola kínálta 11 alap-, 3 mesterszakról és 3 felsőoktatási szakképzésről minden információt első kézből gyűjthetnek be a leendő főiskolások. Az elismert oktatók által tartott szakbemutató órák kiváló lehetőséget biztosítanak a felvételiző diákok számára, hogy közelebbről megismerjék a HVG Diploma 2017 rangsorában legjobb magán felsőoktatási intézményt.

A KJF bölcsészettudomány, pedagógia, gazdálkodástudomány, művészeti- és társadalomtudomány területeken kínálja képzéseit. Alapszakjait nappali, levelező és távoktatás tagozaton, míg mesterszakjait nappali és levelező tagozaton hirdeti meg. Az idei év újdonsága, hogy nem kell emelt szintű érettségit tennie azoknak, akik 2005 előtt érettségiztek, de választott szakjukra követelmény az emelt szintű érettségi.

A Kodolányi János Főiskola alkalmazkodva a piaci és hallgatói igényekhez, a szociális munka, turizmus-vendéglátás és gazdálkodási menedzsment alapszakok mellett immáron emberi erőforrások alapszakon is biztosítja a duális képzés lehetőségét felvételizői számára.

Az információs napokon az intézmény általános bemutatása mellett az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a főiskola színes életébe, és információt kapnak az egyedülálló nemzetközi lehetőségekről is. A felvételi eljárással kapcsolatos kérdésekre az ügyfélszolgálat felkészült munkatársai válaszolnak a nyílt napon, azon túl, hogy a részvételről igazolást állítanak ki a középiskolásoknak.


Nyílt nap helyszínei, időpontjai:

 Székesfehérvár, 2016. december 16. péntek 10.00 óra

(8000 Székesfehérvár, Fürdő u. 1.)

Budapest, 2016. december 16., péntek 10.00 óra

(1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.)

Részletes információ: www.felveteli.kodolanyi.hu

 

 

 

 

 

 

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat