Fehérvári nyílt nap

2019. február. 11. KáVé
Fehérvári nyílt nap

Előadó-művészettől a turizmusig

Több népszerű szakot mutatott be szombati nyílt napján a Kodolányi János Egyetem Székesfehérváron. A nappali tagozatos hallgatók számának növekedése fontos cél nemcsak a Kodolányin, hanem valamennyi fehérvári felsőoktatási intézményben.

Néhány nappal a felsőoktatási jelentkezési lapok beadása előtt ismét nyílt napot tartott Székesfehérváron valamint budapesti intézményében is a KJE. A szombat délelőtti esemény azért volt fontos, hogy a felsőoktatási intézmények versenyében a Kodolányi megmutathassa azt a minőségi munkát, amelyet az egyetemen végeznek, fogalmazott a Fejér Megyei Hírlapnak Mits Péter, az egyetem adjunktusa.  Ezúttal az előadóművészet, a közösségszervezés, az emberi erőforrások, a gazdálkodás és menedzsment, valamint a turizmus- vendéglátás szakról kaphattak bővebb információt az érdeklődők.
A három fehérvári egyetem  - a Corvinus, az Óbudai és a Kodolányi – vállvetve van jelen a fehérvári felsőoktatásban most már minden téren, ami az elmúlt egy- másfél évben változott ilyen irányba. Ez főképp a hallgatók, a hallgatói önkormányzatok szoros együttműködését jelenti. Egyelőre ugyanis mindegyik egyetemen kevés a nappalis hallgató ahhoz, hogy megvalósuljon az álom, amely ezer-kétezer hallgatót képzel el itt Fehérváron. Ehhez feltétlenül szükséges a fehérvári egyetemek összefogása. Ezért teszünk mi is hozzá, nem is keveset -  fogalmazott az adjunktus.

/Forrás: Fejér Megyei Hírlap/

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat