Diploma 2022

2022. július. 09. KáVé
Diploma 2022

 

Közel hétszázan tettek sikeres államvizsgát júniusban a Kodolányi János Egyetemen -  a friss diplomás fiataloknak a hétvégén rendeztek ünnepélyes diplomaátadót Budapesten és Orosházán. A harmincéves felsőoktatási intézmény idei diploma átadó ünnepsége a három évtizedes jubileum jegyében történt; az idei friss diplomások további büszkeségre adnak okot, hiszen velük együtt közel harmincháromezren szereztek diplomát a rangos magánintézményben.

 

Dr. Szabó Péter rektor a budapesti ünnepségeken az egyetem életében mérföldkőnek számító jubileumról, az eddig megtett út eredményeiről és a jövőbeli tervekről beszélt.  Az egyetemen folyó magas színvonalú munkát a végzett hallgatók teljesítménye, sikerei alapján mutatta be. A több mint harmincháromezer végzett kodolányis életútja jelzi az eredményes tevékenységet, kiemelkedő számban találták meg a boldogulást a vállalkozói szférában is a végzett kodolányisok,  mondta a rektor. Az első diplomájukat szerzőknek útravalóul azt kívánta, hogy a kodolányis évek járuljanak hozzá a szellemi kiteljesülésükhöz, a megszerzett tudás jelentsen biztos alapot az értelmiségi jól-létük megteremtéséhez. A többedik képzést választó pedagógusokat is köszöntötte a rektor, örvendetesnek tartja azt a tanulási kedvet, amely körükben tapasztalható. 

Dr. Hoffmann Orsolya nemzetközi rektorhelyettes külön köszöntötte a friss diplomás külföldi hallgatókat. Örömét fejezte ki, hogy a világ számos egyeteme közül a magyarországi Kodolányi János Egyetemet választották, és reményét fejezte ki, hogy az első diplomát követően visszatérnek majd egyszer egy újabb képzést választva.

Dr. Bartha Adrien tanulmányi igazgató az egyetemi lapnak elmondta, a júniusi záróvizsgák során Budapesten ötszázegy, Székesfehérváron száztizenhét, Orosházán pedig hatvanegy végzős hallgató adott számot tudásáról, illetve védte meg szakdolgozatát. Százötvenheten végeztek alapszakon, négyszázhetvenkilencen vettek részt különböző szakirányú továbbképzésen, harmincan felsőoktatási szakképzés keretében szereztek oklevelet, tizenhárman pedig mesterdiplomát kaptak.

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat