Azurák Zsófi a Kodolányin

Cikk dátuma 2013. július. 29. | Mozaik
Azurák Zsófi a Kodolányin

Azurák Csaba, a TV2 népszerű műsorvezetője a Kodolányi főiskolán szerzett diplomájával robbant be annak idején a hazai média világába. Arról kérdeztem, milyen a kapcsolata az alma materrel.

 

-  Megmaradt egyfajta diák-alma mater kapcsolat, egyrészt óraadó tanárként sokáig visszajártam, időnként pedig más munkakapcsolatunk is van. A mai napig egymásra találunk időnként, tudunk együtt dolgozni. Eddig bármilyen ötlettel, elképzeléssel bekopogtattam rektor úrhoz, partnerként fogadott, támogatott. A székesfehérvári Alba Média Fesztivál és a Jövő Plusz Fesztivál sikeressége többek között ennek a jó kapcsolatnak köszönhető.

-  Főiskolai tanulmányaim ideje alatt olyan piacképes tudást kaptam, amivel boldogulok az életben.  Én kommunikáció szakon végeztem, és tapasztalatból mondhatom, hogy számos területen hasznosítottam eddig is a megtanultakat, most a jelenlegi munkám mellett az említett fesztiválok előkészítését említeném.

-  Követem a munkájukat, és azt tapasztalom, hogy folyamatosan alkalmazkodnak a változásokhoz, a tananyaggal, módszerekkel flexibilisen igazodnak a munkaerőpiaci igényekhez.

-  Zsófi lányom nyolc éves, már csak tíz év, és beiratkozhat a Kodolányira!

 

-virágh-

 

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat