Ingyenes hangosító képzés a Kodolányin

2022. április. 01. KáVé
 Ingyenes hangosító képzés a Kodolányin

Jelentkezz az utolsó pillanatban: tandíjmentes hangosító képzés indul a Kodolányi János Egyetemen április közepén, aminek keretében államilag elismert hangosító részszakmával betölthető munkakörökhöz, foglalkozásokhoz szükséges ismeretek és kompetenciák elsajátítására van lehetőség. A képzésben résztvevőket felkészítik a független akkreditált szakmai vizsgára is.

A képzés szakmai vezetője az egykori kodolányis Benedek Gábor, aki sokéves hangmérnöki tapasztalattal szervezte meg a képzést.

Benedek Gábor a KV-nak elmondta, a legmodernebb műszaki infrastruktúra és a szakma kiváló képviselői segítik a kurzus résztvevőit  ahhoz, hogy elsajátíthassák a színház és koncert hangosítás fortélyait, ugyanakkor az elektronikus médiában is jól használható lesz a megszerzett  tudás.

A jelentkezők arra számíthatnak, hogy az alapismeretektől kezdve tanulhatják meg a hangosító szakmát, és a képzés végén képesek lesznek arra, hogy egy komplett hangosítást meg tudjanak tervezni, szervezni.

Természetesen olyan jelentkezőket is várnak, akik már dolgoznak a szakmában, ám nincs végzettségük erről.

A hangosító képzés a Kodolányi János Egyetemen lesz, az itteni televízió és rádióstúdiók, valamint Microsound Kft. infrastruktúrája biztosítják a gyakorlati lehetőségeket.

Az eredetileg magas tandíj helyett a vizsgadíjtól eltekintve ingyenes képzést kínál az egyetem.

Ezen a hétvégén még várják a jelentkezőket a Kodolányi János Egyetem (felnőttképzési engedélyszáma: E/2022/000037) az EMMI támogatásával és a PKÜ közreműködésével államilag elismert ingyenes hangosító szakmai képzésére.

További részletek: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/felnottkepzes/egyeb/hangosito

Jelentkezés: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/jelentkezes/2189

A képzés óraszáma: 480 óra, ebből 400 órát tesznek ki az online órák + az e-learning formájában megtartott tanórák 

A személyes jelenlétet igénylő kontaktórák száma 80 óra (8 tanítási nap).

Tekintve, hogy a résztvevők hétközben dolgoznak vagy nappali tagozaton tanulnak, az órákat hétvégére szervezi meg az egyetem.

V.I.

Kodolányi János Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.

Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat