Kodolányi János Egyetem Könyvtár - Szakdolgozat és portfólió

Szakdolgozat és portfólió

SZAKDOLGOZAT/PORTFÓLIÓ FELTÖLTÉSÉNEK HELYE: szakdolgozat.kodolanyi.hu

 
Hallgatói útmutató

Az új szakdolgozatkezelő rendszer gördülékeny használatához készült útmutató, amely lépésről lépésre segíti a hallgató szakdolgozatának/portfóliójának sikeres feltöltését.  

 

Minta portfólió - hallgatói "mankó", ha nincs ötleted (nem kötelező)

A formai szabályoknak eleget téve hallgatóinknak minta portfóliót készítettünk, amelyek a legfontosabb általános információkat tartalmazzák. Ebben a dokumentumban megtalálják azokat a tudnivalókat, amelyek elengedhetetlenek egy portfólió megírásához, szerkesztéséhez. A dokumentum tartalmazza a borítókat, a szerkezeti elemeket, a felépítést, a jegyzékeket, illetve a hivatkozási rendszereket is.  A minta portfólió letölthető szerkeszthető verzióban is: MINTA

A minták használata nem kötelező, csak javaslatot, használható megoldásokat tartalmaz. A dolgozat szerkesztésekor vegyék figyelembe a saját tanszékük szakdolgozati előírásait! 

 

Minta szakdolgozat - HALLGATÓI "MANKÓ", HA NINCS ÖTLETED (NEM KÖTELEZŐ)

 A szabályoknak megfelelően szakdolgozati mintadokumentumot is készítettünk, amely támasza lesz sok hallgatónak, hiszen egy helyen a legtöbb általános információt összegyűjtöttük. A dokumentum tartalmazza a borítókat, jegyzékeket, szerkezeti elemeket, a hivatkozási rendszereket. Minden egység magyarázatokat is tartalmaz. A minta szakdolgozat letölthető szerkeszthető verzióban is: MINTA

A minták használata nem kötelező, csak javaslatot, használható megoldásokat tartalmaz. A portfólió szerkesztésekor vegyék figyelembe a saját tanszékük portfólió előírásait! 

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


  •      H-5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
  • Tel: + 36 30 211 5885