Aktuális - Ujvári János diplomadíj-pályázat - KJE Könyvtár

Ujvári János diplomadíj-pályázat

2023. 03. 29.


Tisztelt Hallgatók!

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2022/2023. tanév tavaszi félévében ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj-pályázatot.

Célja a szellemitulajdon-védelmi ismeretek növelése az alap- és mesterképzésben részt vevő végzős hallgatók körében. A pályázaton való részvétel során a hallgatók értékesszakmai képzést kapnak térítésmentesen, valamint szakmai támogatást pályázati anyaguk elkészítéséhez. A legjobb pályázatok 250, 200 és 150 ezer forint értékű anyagi elismerésben részesülnek.

A pályázat őszi ciklusára való jelentkezés határideje 2023. április 30., a pályázati anyagok leadásának határideje pedig 2023. július 31.

FELHÍVÁS

AUjvári János diplomadíj-pályázat kiírása, mely tartalmazza a pályázattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, egyben utal a pályázat honlapjára, ahol részletes tájékoztatás érhető el a pályázati feltételekről.

Bármilyen kérdésre készséggel válaszolunk az ujvaridiplomadij@hipo.gov.hu központi email címen. A pályázatról bővebb információ és a részletes kiírás az SZTNH képzési oldalán található:

http://www.sztnh.gov.hu/hu/sztnh/szellemitulajdon-vedelmi-kepzes/ujvari-janos-diplomadij-palyazat   

Felhívom a tisztelt hallgatók figyelmét arra, hogy gondolják végig, hogy dolgozatuk, vagy annak egy része alkalmas-e a pályázat beadására.

Sikeres pályázást kívánok!

Glavanovics Andrea

könyvtárigazgató

vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek