Aktuális - Új felületen érhető el a L'Harmattan Kiadó adatbázisa - KJE Könyvtár

Új felületen érhető el a L'Harmattan Kiadó adatbázisa

2023. 05. 10.


Kedves Olvasóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a L'Harmattan Kiadó 2023. január 1-jétől kiválik a SZAKTÁRS kiadói társulásból, és önállóan, saját platformon teszi elérhetővé kiadványait. 

Az új L'Harmattan Open Access és Archívum platform honlapja: https://openaccess.hu

Az átállással egyidőben a kiadó szabadon elérhetővé teszi könyveinek egy részét: az új platformon az open access módon megjelent és az előfizetett kiadványok egyaránt hozzáférhetőek lesznek. A korábbi, https://www.szaktars.hu/harmattan/ felület a továbbiakban már nem lesz használatban.

Az eduID-n keresztüli csatlakozás jelenleg a Bejelentkezés menüpontból érhető el: https://openaccess.hu/user/login – az eduID Login linkre kattintva.

A belépés a Szaktárs adatbázisaihoz hasonlóan úgy működik, hogy az eduID adatokkal a rendszer automatikusan belépteti a felhasználót egy fiókba. Az ebbe való belépéshez szükséges az így generált fiók megerősítése első belépéskor. Amennyiben a felhasználó ezt kéri, a fiókot törlik, a belépés az eduID azonosításon keresztül történik minden esetben. Lehetőség van a már meglévő egyéni fiók eduID-val való összekapcsolására is.

Jó böngészést kívánunk!

vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek