Aktuális - Hello Ősz! Könyvtári órák - KJE Könyvtár

Hello Ősz! Könyvtári órák

2022. 09. 08.


Kedves Hallgató!

Indul a félév, és ismét könyvtári órákat szervezünk.

Most fogsz hozzá egy házidolgozat, szakdolgozat vagy portfólió megírásához? Hiányzik még valami a felhasznált irodalom listából? Szeretnél belenézni egy már megírt szakdolgozatba? Jövőre írsz szakdolgozatot? Ha van kérdésed csatlakozz!!!


Tanyi Éva könyvtáros: Hogyan használd a könyvtárat és az adatbázisokat?

(Az óra hasznos tudást nyújt az egyetemi tanulmányokhoz, legyen szó vizsgára való felkészülésről, egy beadandó, évfolyamdolgozat elkészítéséről, vagy akár a szakdolgozat megírásáról. Bemutatjuk a könyvtár nyújtotta lehetőségeket, az előfizetett adatbázisainkat, és tippeket adunk a hatékony információkereséshez.)

Török Márta, könyvtáros: Hogyan használd a könyvtárat és az adatbázisokat?

Tanyi Éva - Török Márta: Hogyan készíts portfólióba is beválogatható házidolgozatot vagy beadandót? (Részletesen megismerheted azokat a szabályokat, amik jellemeznek egy jól elkészített beadandó dolgozatot, és alkalmasak a portfólióba történő használathoz is.)

Tanyi Éva - Török Márta: Hogyan készíts portfólióba is beválogatható házidolgozatot vagy beadandót?

Itt tudsz bejelentkezni: LINK


Az előadás alatt és után kérdéseidre válaszol:

Glavanovics Andrea könyvtárigazgató, Karnausz Terézia, Tanyi Éva és Török Márta könyvtárosok

 

Ha nem érsz rá most, figyeld az üzeneteidet, mert folytatjuk!

Októberi előzetes:

Szövegszerkesztési ismeretek: Az óra a már kész dolgozat, szöveg megszerkesztésében nyújt segítséget. A szakdolgozati/portfóliós szabályzat alapján bemutatjuk a formázás írott és íratlan szabályait, hogy ne csak tartalmilag, de formailag is kifogástalan munka kerüljön a bírálók elé.

Hogyan írj szakdolgozatot, portfóliót vagy bármilyen beadandót? Az előadás során részleteiben mutatjuk be a szakdolgozat, portfólió, beadandó dolgozat formai követelményeit, szerkezeti felépítését, valamint segítséget nyújtunk a különféle szerkesztési elemek kivitelezésében és hangsúlyt fektetünk a hivatkozási rendszerek alkalmazására is.

Üdvözlettel,

a könyvtárosok kis csapata

vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek