Aktuális - Honfoglaló csapatjáték - KJE Könyvtár

Honfoglaló csapatjáték

2022. 09. 07.


Kedves Hallgató!

Igazi honfoglaló vagy?

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Állam- és Jogtörténeti Tudományos Diákköre élőszereplős, történelmi-, jogtörténeti vetélkedőt szervez, melynek formai kereteit a nagy sikerű Honfoglaló játék adja.

A vetélkedőre minden olyan hallgató jelentkezését várjuk, aki jogot vagy történelmet hallgat, vagy érdeklődik ezen területek iránt, mivel a kérdések történelmi, illetve jogtörténeti jellegűek lesznek. A verseny csapatverseny, amelyre három fős csapatok jelentkezhetnek, elsősorban ugyanazon intézményből, azonban az sem jelent problémát, ha egy csapat különböző felsőoktatási intézmények hallgatóiból áll.

Az élőszereplős döntő 2022.09.28-án (szerda) délelőtt 10 óra és délután 18 óra között fog zajlani, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Campusán az Orczy-parkban, melyet az eredményhirdetés és a díjátadó követ.


A rendezvény mellett egy pikniket is tartunk, illetve több különböző feladatban, egy úgynevezett MiniCampus túra keretein belül is megmérettetik magukat a csapatok, hogy azok is részt vehessenek a nap folyamán a programokon, akik már kiestek a mezőnyből, de vissza szeretnének oda kerülni.


Az élőszereplős döntőt, amelybe 11 csapat juthat tovább, a jelentkezők számától függően egy selejtező előzi meg, amelyet a Honfoglaló mobil alkalmazáson keresztül bonyolítunk le egy megadott időintervallumban, körmérkőzés formájában, elkerülve ezzel az esélyegyenlőtlenséget.

A selejtező mérkőzések lebonyolításának időpontjáról, beosztásáról és lejátszásának határidejéről a jelentkezés lezárultát követő napokban kaptok információt!

 Miért éri meg nektek, hogy jelentkezzetek?

Az első és legfontosabb, hogy egy egyedülálló és jó hangulatú versenyen vehettek részt, kimozdulva az egyetemi mindennapokból, illetve új embereket ismerhettek meg, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek. Ezen felül értékes nyereményeket is bezsebelhettek, melyek szponzorait folyamatosan frissíteni fogjuk az Instagram oldalunkon. 

A jelentkezés határideje: 2022.09.11. 23:59.

A jelentkezés módja: az alábbi linken, illetve a plakáton szereplő QR-kódon.

https://forms.office.com/r/TTVc02VTDT

 További információk:

·         https://fb.me/e/21IU7M4LP

·         Instagram: nke.ajttdk

·         nke.ajttdk@gmail.com

·         https://www.facebook.com/MAJTDK

 

PLAKÁT

vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek