Aktuális - Már kapható Hervainé Dr. Szabó Gyöngyvér legújabb könyve - KJE Könyvtár

Már kapható Hervainé Dr. Szabó Gyöngyvér legújabb könyve

2021. 08. 06.


Kedves Érdeklődők!

A Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem jubileumi évének alkalmából megjelent Hervainé Dr. Habil Szabó Gyöngyvér, főiskolai tanár, intézetvezető (Szolgáltatás és Tudásgazdaság Kutató és Fejlesztő Intézet) könyve.

 

A Kodolányi János Egyetem ünnepi tanévre készül, az ősszel kezdődő félévben ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját. Az intézmény alapítása óta megkülönböztetett figyelmet szentel a regionális súlypontú kutatásoknak, ennek meghatározó állomása a most megjelenő „Oroszország a globális világrendben” című munka, melyet hamarosan újabb könyvek követnek. Különleges, nehéz és felemelő feladat holisztikus kötetet írni. Egyszerre kell motiválni és megszerettetni az olvasóval a komparatív tartalmakat.

 

A könyv szerzője nagyszerű munkát végzett. Már a cím is figyelem felkeltő, impresszív, és eleve sikerre ítélt. A könyv egyszerre ad világos válaszokat, gyakorlati útmutatót és tudományos keretrendszert Oroszországról, egy regionális és globális látószögön keresztül. Úttörő vállalkozásnak és megkerülhetetlen mérföldkőnek tekintem a könyvet, mely nem csak az érdeklődő nagyközönség és a szakma számára tanulságos, de az oktatásban és a szélesebb képzési területeken is kiválóan használható.

 

Kodolányi János Egyetem, Székesfehérvár, 2021.

327 oldal

ISBN 978-615-5075-57-5

 

A könyv megvásárolható az egyetemünkön, amelynek ára 3.000 Ft.


Könyv borítója
Tartalomjegyzék
vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek