Aktuális - Könyvtári szolgáltatásaink - KJE Könyvtár

Könyvtári szolgáltatásaink

2021. 03. 18.


Kedves Olvasóink!

A pandémia idején kialakított eddigi gyakorlat szerint a levélben kért szakirodalmat a könyvtáros kollégák összekészítették, és a hallgató egy előre egyeztetett időpontban átvehette a könyvtárban. A 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról ezt jelenleg nem teszi lehetővé. Nem lehet a könyvtárban olvasó.

Az épületekben működő portaszolgálatokkal egyeztetve meg tudjuk oldani a könyvek kiadását, személyes kontaktus, és a könyvtárba lépés nélkül. A visszavétel pedig szintén a portákon kihelyezett dobozban történik, ahol a könyvek karanténban maradnak egy ideig.

Kérjük Önöket, hogy kölcsönzés és visszahozatal esetén is vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben!


Az előfizetett adatbázisok továbbra is elérhetők otthonról, bármilyen eszközön, az EduID (neptun kód+jelszó) belépéssel:


https://adtplus.arcanum.hu/hu/ : Arcanum Digitális Tudománytár, múltunk legfontosabb nyomtatott forrásai, újságok, tudományos folyóiratok, lexikonok, könyvek, hozzáférhetően,kereshetően.

https://search.ebscohost.com : A világ egyik legértékesebb és legátfogóbb, tudományos igényű, multidiszciplináris teljes szövegű adatbázisa

https://www.szaktars.hu/: benne a L’Harmattan és az Osiris könyvei

https://www.szotar.net/ : az Akadémiai Kiadó szótárai

https://mersz.hu/ : Magyar Elektornikus Referenciaművek Szolgáltatás. Több, mint 700 teljes szövegű kézikönyv különböző tudományterületekről

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Könyvtár dolgozói

vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek