Aktuális - Új elérhető adatbázisaink - KJE Könyvtár

Új elérhető adatbázisaink

2019. 01. 17.


Januártól Olvasóink számára elérhetőek a L’Harmattan Kiadó és az Osiris Kiadó adatbázisai, melyet a SZAKTÁRS adatbázis portál biztosít könyvtárunk számára. Jelenleg csak a könyvtár gépein elérhetőek a teljes szövegű kézikönyvek, viszont böngészni már otthonról is lehetséges. Elérhetőség: https://www.szaktars.hu/

 

A Szakkiadók Társulása, röviden SZAKTÁRS adatbázis portál azzal a céllal jött létre, hogy egy közös felületen gyűjtse össze és korszerű módon tegye közzé a legfontosabb magyar szakkönyvkiadók műveit. Céljuk, hogy minden csatlakozott kiadó minden műve egységesen, kereshető formában váljon elérhetővé, legyen szó a legrégebbi vagy akár a legfrissebb kiadványokról.

 

L'Harmattan Kiadó Digitális Adatbázis: Több mint 1400 többnyire magyar nyelvű bölcsészet- és társadalomtudományi szakmunkát, tankönyvet és forráskiadványt tartalmaz, több mint 20 tudományterületi kategóriába rendszerezve, szabadon olvasható és kereshető formában.

 

Osiris KIadó: Az adatbázisban elérhetők magyar és világirodalomi munkák, humán és társadalomtudományi, valamint klasszikus irodalmak, tudományterületek tankönyvei. Több mint 1700 tétel érhető el elektronikus formában.

vissza
Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Egyetem
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


Hasznos Linkek