Kodolányi János Főiskola - Digidoc, Diplomamunka Repozitórium

Digidoc, Diplomamunka Repozitórium


Szakdolgozatok megtekintése

 

A főiskolán 2008-tól bevezettük a Digidok elektronikus szakdolgozat kezelő rendszert. Ennek megfelelően a 2008 után írt szakdolgozatokat a könyvtár digitális formában őrzi és szolgáltatja. A Digidok rendszerbe feltöltött és sikeresen megvédett elektronikus szakdolgozatokba kizárólag a főiskola oktatási helyszínein működő gépein lehet betekinteni, mivel az így tárolt pdf fájlok védelmét így lehetséges biztosítani (nem lehet nyomtatni, másolni, lementeni stb. a fájlokat).


A szakdolgozatokról képanyag készítése (telefonnal, vagy fényképezőgéppel) szigorúan TILOS!

 

• A szakdolgozatok kereshetők cím/szerző/téma alapján a könyvtár on-line katalógusában, az aromo.kodolanyi.hu oldalon. A keresést követően a kapott találatok linkjére kattintva átlép a digidoc szakdolgozat kezelő rendszerbe, ahol a "Szakdolgozat letöltése"-re kattintva a dolgozat PDF formátumban olvasható.

• A szakdolgozatok kereshetők a digidoc.kodolanyi.hu-ból kiindulva (csakis Explorer-t vagy Mozillá-t használva). A "Szakdolgozatok keresése"-re kattinva a Neptun kód és jelszó beírásával lehet belépni a digidoc felületére. Itt szakok szerinti bontásban, téma, szak, konzulens, cím feltételekre kereshetők, letöltésére kattintva PDF formátumban olvashatók.

• Az elektronikus szakdolgozatok ED raktári szakjellel szerepelnek a katalógusban.

 

 

SEGítség szakdolgozatíráshoz

 

Tudományos dolgozat vagy szakdolgozat írási segédlet


Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot?


Hivatkozások készítése


Rációszabályzat

 

 

Szakdolgozat feltöltése

Segédanyag a szakdolgozatok elektronikus feltöltéséhez

 

Tájékoztatónk célja, hogy segítségül szolgáljon szakdolgozata/portfóliója Digidoc rendszerbe történő feltöltéséhez.

A problémák megelőzése érdekében, kérjük, látogasson el még szorgalmi időszakban a www.digidoc.kodolanyi.hu oldalra és ellenőrizze belépési jogosultságát, ill. a rendszerben szereplő adatok valódiságát (szakjai, szerepel-e a választható konzulensek között az Ön konzulensének neve, stb.) Az oldalra neptun kódjával, ill. neptun jelszavával tud belépni!

 

Ha bármilyen problémája, kérdése van, egész évben felkereshet bennünket akár személyesen könyvtárainkban, akár a 1/238-9307-es vagy a 22/543-450-es telefonszámon, illetve a bpkonyvtar@kodolanyi.hu vagy a konyvtar@kodolanyi.hu e-mail címeken.

 

 

PLÁGIUM NYILATKOZAT

Diplomamunkád elkészítése során figyelned kell arra, hogy elkerüld a plágiumot, azaz más szerzők gondolatainak, fogalmainak, szavainak, mondatainak használatát anélkül, hogy erre szabályszerűen hivatkoznál. Ennek igazolására ki kell töltened a lentebb található űrlapot.

 

Plágium nyilatkozat


Kodolányi János Főiskola
Budapesti Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Főiskola
Székesfehérvári Oktatási Központ Könyvtára


Kodolányi János Főiskola
Orosházi Oktatási Központ Könyvtára


  •      H-5900 Orosháza, Gyopárosi út 4.
  • Tel: +36 68 510 380