Hallgatói Karrier és Vállalkozási Iroda
Tel.: 30/938-6554
E-mail: karrieriroda@kodolanyi.hu
   

Bejelentkezés munkavállalóknak

Önkéntesség

 

 

Szakmai gyakorlat a homoludens.hu Egyesületnél!

A homoludens.hu Egyesület célja a hagyományos játék-játszás népszerűsítése közösségi házakban, iskolákban, rendezvényeken. Gyerekeket, felnőtteket tanít játszani évente több mint 100 rendezvényen. Több mint 200 féle, válogatott társasjátékunk van. Iskolai programjaink (Játékóra, Játéksuli) az osztályközösségeket fejlesztik. Tevékenységeinkért 2016-ban megkaptuk a XIII. kerület legjelentősebb civil elismerését, a Civil Vándorserleget.

Az alábbi képzésekről várjuk a hallgatókat szakmai gyakorlatra, hogy tapasztalatot szerezzenek, szakdolgozatukhoz anyagot gyűjtsenek, módszereket, eszközöket próbáljanak ki, több évtizedes tapasztalatokat vegyenek át:

Andragógia (művelődésszervező)

Tanárszakok

Emberi erőforrások

Kommunikáció- és médiatudomány

Pedagógia

Szociális munka

Turizmus-vendéglátás

Turizmus menedzsment

A területek, amelyeken várjuk az érdeklődőket:

  

1. Játéktanítás

Klubjainkban és szabadtéri rendezvényeinken 4-14 éveseknek és szüleiknek játékok tanítása. Hosszú távú, akár több éves együttműködés. Te hozod a friss ötleteidet, javaslataidat, mi adjuk a tapasztalatunkat.

2. Középiskolás diákok menedzselése

Az elmúlt 3 évben több mint 100 közösségi szolgálatos középiskolás jött hozzánk hogy az „50 óra” keretében játékokat tanítson. 10%-uk az 50 óra letelte után önkéntesként tovább segít rendezvényeinken. A közösségi szolgálatos diákok szervezése, Facebook és chat világukon keresztüli megszólításuk kemény kihívás. Ha elviseled, hogy egy átbulizott éjszaka után nem jönnek el a megbeszélt rendezvényre, és meg tudod értetni a diákokkal (de igazán), hogy ez így nem jó, akkor Te vagy a mi emberünk!

Kapcsolat:

homoludens.hu Egyesület

info@homoludens.hu

06-30-9346297

További információk: www.homoludens.hu

 

 

 

 

 

Utazz, tanulj és önkénteskedj Afrikában vagy Indiában!

A College for International Co-operation and Development önkénteseket készít fel Angliában, hogy humanitárius projektek keretein belül segíthessenek Afrikában vagy Indiában.

A projektek célja, hogy megelőzzék és segítsék leküzdeni a járványokat, tisztavíz nyerő helyek létrehozása, a vidékfejlesztése, az oktatás magasabb szintre emelése, valamint az árva gyermekek felkarolása.

A CICD programjai minden év februárjában, májusában, augusztusában és novemberében indulnak!

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet további információ beszerzéséért vedd fel velem a kapcsolatot!

Látogasd meg weboldalunkat, részletesebb információért: http://www.cicd-volunteerinafrica.org/hungarian/udvozlet-es-bemutatkozas

Várom mielőbbi jelentkezésedet!

Endre Flóra

E-mail cím: flora.endre@gmail.com Skype: endrefloracicd