Hallgatói Karrier és Vállalkozási Iroda
Tel.: 30/938-6554
E-mail: karrieriroda@kodolanyi.hu
   

Bejelentkezés munkavállalóknak

Programok

 

Mutasd meg a világnak,

mire vagy képes!

Szívesen pályáznál észak-amerikai állásokra és / vagy ösztöndíjakra?

Szeretnél magabiztos lenni és olyan felkészülten interjúzni, mint a helyiek?

Mi segítünk!

Vedd könnyedén az akadályokat nemzetközileg elismert tréning programunkkal. Oktatóink mentálisan és szakmailag is felkészítenek az előtted álló kihívásokra, igény szerint angol és magyar nyelven.

Világszerte elismert, személyre szabott módszerünket saját, fejvadászként és önismereti szakértőként szerzett tapasztalataink alapján állítottuk össze. Programunk minden ügyfél esetében példátlan eredményeket hoz.

Tanuld meg az észak-amerikai sztenderdeknek megfelelő önéletrajz-írást, személyes- és telefonos interjúzást; legyél magabiztos és használd ki a benned rejlő lehetőségeket! Hozd ki magadból a maximumot az élet minden területén!

Keress bennünket a részletekért!

Tel.: 06-70-200-4800 

E-mail: info@veres.ca 

A világon egyedülálló módszerről mondták:

“Rendkívül elégedett vagyok az eredményekkel, es biztos vagyok benne, hogy a tréning során tanultak a szakmai pályafutásomra közvetlen jótékony hatással lesznek, rövidebb és hosszabb távon egyaránt.” -E.L.

“A tréning a szakmai pályafutásom mellett a magánéletemre is jótékony hatással volt!” -K.S.

“Hasznos információkat szereztem a kanadai munkaerőpiacról és értékes tanácsokat szereztem arról, hogyan prezentáljam magam a helyi elvárásoknak megfelelően. A program kiemelkedően sokat segített abban, hogy megértsem, milyen különbségek vannak a kanadai és a magyar álláskeresési szokások, normák és elvárások között. Nem csupán elméleti képzést kaptam: a trénerek saját tapasztalataik révén komoly gyakorlati segítséget is nyújtottak, és olyan információkat adtak át, amelyekhez máshol nem juthattam volna hozzá.”

-S.S                        

 

  

 

 CAMPUS MUNDI SZAKMAI GYAKORLAT

Bekapcsolódni a nemzetközi tudományos életbe, új országokat felfedezni, külföldi szakembereket megismerni – ebben segíthet a Campus Mundi! A Campus Mundi ösztöndíjprogram magas összegű támogatásával a világ bármelyik országában teljesíthető szakmai gyakorlat. Az ösztöndíj összege a célországtól függően havi 200.000 Ft – 350.000 Ft lehet, melyhez szociális kiegészítő támogatás is pályázható, továbbá tartósan beteg vagy fogyatékkal élő hallgatók a betegségükből eredő többletköltség finanszírozását is igényelhetik. Szakmai gyakorlatra http://tka.hu/celcsoport/6804/szakmai-gyakorlat-osztondij 1 lezárt félév után nyújtható be pályázat, de lehetőség van kiutazni akár frissdiplomás hallgatóként is. Szakirányú továbbképzési szakokról is lehet jelentkezni. Külföldi szakmai gyakorlat passzív félévben is megvalósítható, és az abszolutórium megszerzése után 12 hónapon belül is teljesíthető a tervezett gyakornoki tevékenység. Szakmai gyakorlat esetén folyamatosan lehet Campus Mundi ösztöndíjra jelentkezni, de javasolt a tervezett tevékenység kezdő napja előtt 3 hónappal benyújtani a pályázatot.

TOVÁBBI HASZNOS LINKEK

·     Campus Mundi kapcsolattartók listája http://tka.hu/celcsoport/5100/kitol-kerdezhetsz 

·     Lépésről lépésre – szakmai gyakorlat http://www.tka.hu/celcsoport/7767/lepesrol-lepesre

·     Pályakezdőként szakmai tapasztalattal? Nem lehetetlen! – szakmai gyakorlat http://www.tpf.hu/hir/9615/palyakezdokent-szakmai-tapasztalattal-nem-lehetetlen

·     Pályázati naptár – Campus Mundi szakmai gyakorlat http://tka.hu/kiadvany/8246/campus-mundi-palyazati-naptar-szakmai-gyakorlat

·     A legfrissebb hírekért ajánljuk a Campus Mundi Facebook oldalt! https://www.facebook.com/campusmundi/

·     www.campusmundi.hu http://tka.hu/celcsoport/5087/campus-mundi

·     Útravaló külföldi ösztöndíjasoknak - tippek, trükkök, gyakorlati tanácsok http://tka.hu/celcsoport/4732/tulelo-kezikonyv

·     10 érv Campus Mundi ösztöndíjasoktól http://tka.hu/kiadvany/8248/10-erv-campus-mundi-osztondijasoktol

·     Világegyetemista blog – inspiráló hallgatói történetek http://vilagegyetemista.blog.hu/ 

 

 

ERASMUS+ SZAKMAI GYAKORLAT

Az Erasmus+ program segítségével lehetőség nyílik egy Erasmus+ programországban található vállalkozásnál, szervezetnél szakmai gyakorlatot teljesíteni (2-12 hónap). Célja, hogy segítséget nyújtson a közösségi munkaerőpiacon szükséges készségek elsajátításához és a fogadó ország gazdasági és társadalmi kultúrájának a megértéséhez. A fogadó vállalkozás a munkaerőpiacon vagy az oktatás, képzés vagy az ifjúság területén aktív privát vagy közintézmény lehet, Nemzeti Irodák és EU-szervek kivételével. Frissen diplomát szerzett hallgatóként a végzést követő egy évben is teljesíthető szakmai gyakorlat, feltéve, hogy még a végzés előtt, aktív hallgatóként nyújtják be a pályázatot. A támogatás mértéke a célországtól függően 500 EUR – 600 EUR havonta, illetve hátrányos helyzetű hallgatók 100 EUR összegű kiegészítő támogatást is igényelhetnek.

TOVÁBBI HASZNOS LINKEK

·     További tudnivalók http://tka.hu/palyazatok/131/hallgatok-szakmai-gyakorlatai-

·     Intézményi koordinátorok: http://www.tka.hu/celcsoport/4070/erasmus  >> Intézményi Erasmus+ koordinátorok

·     www.osztondijkereso.hu http://tka.hu/celcsoportok/15/hallgatoknak/

·     Hogyan vágj bele? http://tka.hu/celcsoport/4074/hogyan-vagj-bele

·     Kíváncsi vagy korábbi Erasmus-ösztöndíjasok élménybeszámolóira? Itt elolvashatod történeteiket http://tka.hu/celcsoport/488/tortenetek/115/erasmus

·     Ismerd meg a 30 éves Erasmus program arcait! http://tka.hu/erasmus30/7348/az-erasmus-30-arcai

·     Friss hírekért kövesd a Facebook oldalunkat is https://www.facebook.com/Erasmus.osztondij.hallgatoknak/

·     Az Erasmus+ App segíti a pályázást http://tka.hu/celcsoport/7976/itt-az-erasmus-app

·     Országajánlók http://tka.hu/celcsoport/5056/orszagajanlok