Kodolányi János Főiskola
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János FőiskolaKodolányi János Főiskola
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Nemzetközi hírek, felhívások

Kedves végzős hallgatók! Még utoljára éljetek az Erasmus adta lehetőséggel és még az abszolutórium előtt jelentkezzetek külföldi szakmai gyakorlatra! Gyakorlati ösztöndíjat, és külföldi szakmai tapasztalatról szóló igazolást kaphat  bármely szakos hallgató. Várunk az Ösztöndíjbörzén vagy a  budapesti 009-es irodánkban!

 

 

 Erasmus+ szociális támogatás és fogyatékkal élő vagy tartósan beteg Erasmus+ hallgatók és munkatársak kiegészítő támogatása

 

A Kodolányi János Főiskola és a Tempus Közalapítvány pályázatot hirdetnek kiegészítő pénzügyi támogatásra olyan felsőoktatásban tanuló/dolgozó fogyatékkal élő vagy tartósan beteg hallgatók, munkatársak számára. Emellett szociális alapú támogatást igényelhetnek azok a hallgatók is, akik a 2017/2018-as tanévben Erasmus+ programországba történő tanulmányi célú vagy szakmai gyakorlati mobilitási ösztöndíjat kívánnak elnyerni.

 

A fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatásással kapcsolatos információk:

 

Pályázati felhívás »

Pályázati űrlap »

 

A szociális alapú támogatással kapcsolatos információk pedig az alábbi két linken érhető el:

 

Pályázati felhívás »

Pályázati űrlap »

 

 


 

Lifelong learning program (LLP)/Erasmus Program


Előszó

A 2002/2003-as tanévben kezdte meg tanulmányait az egymilliomodik Erasmus hallgató. Ehhez az eseményhez kapcsolódva a brüsszeli LLP/Erasmus központ négy napos rendezvénysorozatot szervezett, ahol a magyar Erasmus hallgatóságot Puskás Adél Idegenforgalmi és szálloda szakos hallgatónk képviselte.

Ehhez az egymilliós nagyságrendhez viszonyítva eredményeink kis számot mutatnak, mégis, nagyon fontos adat számunkra, hogy 32 országgal (117 partnerrel) való kapcsolatunk eredményeként az elmúlt öt naptári évben 378 hallgatónk tanult külföldön és 325 vendéghallgatót fogadtunk.

 

A program 2007-ben megújult, és Lifelong Learning Programme néven céljául tűzte ki a hárommilliomodik hallgató kiutaztatását az Erasmus alprogramon belül. Ennek érdekében jelentősen növekedett a támogatás összege, illetve a program kibővült a szakmai gyakorlatokkal is.

 

Tempus Közalapítvány oldala »

 

Erasmus University Charter

 


Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse a főiskolát a közösségi oldalakon is: