06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
   

  

Továbbtanulási információk hallgatóinknak


Továbbtanulási ajánlat diplomás hallgatóknak

Azok a hallgatók, akik legkésőbb 2022. januárig a Kodolányi János Egyetemen diplomát szereznek, a KJE-en az alábbi továbbtanulási lehetőségek közül választhatnak:

 

1. Továbbtanulás a KJE mesterszakjain

Kiknek ajánlott?

Azoknak, akik a BA szakon megszerzett szakmai ismereteiket bővíteni akarják és a gyakorlati tudásuk mellé a szakhoz kapcsolódó elméleti tanulmányokat szeretnének folytatni. Az MA diploma birtokában a munkaerőpiac keresettebb szereplőivé válhatnak, s egyben felkészítést kapnak a tudományos fokozat megszerzésére, a doktori képzésre.

Mit kell tenni az érdeklődőnek?

2022. február 15-ig új általános felvételi eljárást kell kezdeményezniük (www.felvi.hu) és jelentkezniük kell a KJE kiválasztott mesterszakjára.

2. Továbbtanulás a KJE alapszakjain

Kiknek ajánlott?

Elsősorban azoknak a hallgatóknak, akik a megszerzett BA szakjuk mellé egy másik BA diplomát szeretnének szerezni azonos, vagy más képzési területen. A második BA szak birtokában a munkaerőpiac keresettebb szereplőivé válhatnak.

  • A Turizmus-vendéglátás BA szakon diplomát szerzetteknek ajánljuk az azonos képzési területről a Gazdálkodási és menedzsment BA szakot és az Emberi erőforrások BA szakot;
  • A Társadalomtudományi képzési területről a Nemzetközi tanulmányok és a Kommunikáció- és médiatudomány BA szakot;
  • A Bölcsészettudományi képzési területről a Közösségszervezés és a Történelem BA szakokat.
  • A Gazdálkodási és menedzsment BA szakon diplomát szerzetteknek ajánljuk az azonos képzési területről a Turizmus-vendéglátás BA szakot és az Emberi erőforrások BA szakot;
  • Az Anglisztika BA szakon diplomát szerzetteknek ajánljuk a Turizmus-vendéglátás BA szakot, valamint a Nemzetközi tanulmányok BA szakot.
  • A Társadalom és Bölcsészettudományi képzési területen diplomát szerzetteknek ajánljuk a képzési területhez tartozó bármely BA szakot.

Pl. Közösségszervezés BA szakhoz a Történelem, a Nemzetközi tanulmányok, vagy a Kommunikáció- és médiatudomány stb. szakok felvételét.

A Nemzetközi tanulmányok BA szakhoz a Történelem, vagy a Kommunikáció- és médiatudomány stb. szakok felvételét.

A Pedagógia BA szakhoz a Történelem, a Közösségszervezés, Szociális munka, vagy a Kommunikáció- és médiatudomány stb. szakok felvételét.


Mit kell tennie az érdeklődőnek?

2022. február 15-ig új általános felvételi eljárást kell kezdeményezniük (www.felvi.hu) és jelentkezniük kell a KJE kiválasztott mesterszakjára. 

3. Továbbtanulás a KJE szakirányú továbbképzési szakjain

Kiknek ajánlott?

Akik az alapképzésben megszerzett tudásukat a szakhoz kapcsolódó valamilyen speciális területen bővíteni szeretnék.

A KJE által hirdetett szakirányú továbbképzési szakokról és a felvételiről az alábbi linken tájékozódhatnak:

http://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes

Fontos! Akik szakirányú továbbképzési szakra jelentkeznek, azoknak nem kell a központi felvételi eljárásban részt venniük.

Ha még nem döntöttél, de tudod, hogy tovább szeretnél tanulni, látogass el a KJE felvételi oldalára, s vedd igénybe a KJE egyénre szóló, személyes karrier tanácsadásának ingyenes szolgáltatását! (http://www.kodolanyi.hu/szolgaltatasok/hallgatoi_szolgaltatasok/karrier_iroda)

 

 

Továbbtanulási ajánlat a Kodolányi János Egyetemen FOSZK képzésben oklevelet szerző hallgatók részére

Azoknak a Kodolányis hallgatóknak ajánljuk, akik a KJE-en felsőoktatási szakképzésben szereztek oklevelet és végzettséget, s szeretnének a szakjukhoz kapcsolódó BA szakon diplomát és szakképzettséget szerezni.

 

Miután a felsőoktatási szakképzéshez kapcsolódó, arra ráépülő BA szakon elismerésre és beszámításra kerülnek mindazok a tárgyak és kreditek - 90 kredit beszámítására van lehetőség - amelyeket a hallgató a felsőoktatási szakképzés során elvégzett és teljesített, a BA szak rövidebb képzési idő alatt is elvégezhető!

 

A Kodolányi János Egyetemen a felsőoktatási szakképzés után az alábbi lehetőségeket ajánljuk: 

  • A Gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzési szak sikeres elvégzése után a hallgató a Gazdálkodási és menedzsment BA szakon folytathatja tanulmányait.
  • A Turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzési szak sikeres elvégzése után a hallgató a Turizmus-vendéglátás BA szakon folytathatja tanulmányait.
  • A Televíziós műsorkészítő felsőoktatási szakképzési szak sikeres elvégzése után a hallgató a Kommunikáció és média BA szakon folytathatja tanulmányait.

Mit kell tenned ahhoz, hogy a BA szakon megkezdhessed tanulmányaidat?

2022. február 15-ig új általános felvételi eljárást kell kezdeményezned (www.felvi.hu) és jelentkezned kell a KJE fent megjelölt lapszakjára.

 

Fontos! Ahhoz, hogy sikeresen felvételizz, a minimális 280 felvételi pontot el kell érned. Érdemes a pontszámítási kalkulátorral előzetesen leellenőrizned a pontjaid számát.

 Várunk vissza a Kodolányi János Egyetemre! Folytasd tanulmányaid a KJE-en! Minden újabb végzettséggel képzettebb leszel, s a munkaerőpiacon gyorsabban és sikeresebben tudsz majd érvényesülni!


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Nemzetközi Campus


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza