06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
   

  

Gazdálkodási és menedzsment


Az első lépés az üzleti karrier felé

Képzési helyszínek

  • Budapest: nappali, levelező

Szakunk a gyakorlatot helyezi előtérbe, így betekintést nyersz a vállalatok üzleti és adminisztrációs folyamataiba. Napjainkban különösen aktuális és jól használható projekt-előkészítési, pályázati és projektvezetési tudást szerzel, a vállalati gyakorlatban is hasznos pénzügyi, adózási, számviteli ismeretekre teszel szert. Szakmailag felkészült, gyakorlatban is tevékenykedő oktatóinktól tanulhatsz.

Végzett hallgatóink eldönthetik, hogy végzettségük birtokában elhelyezkednek vagy továbbtanulnak gazdálkodási és menedzsment, vagy turizmus-vendéglátás diplomát adó BA képzésünkben.

 

Továbbtanulási lehetőségek a KJE-en a képzés elvégzését követően

  • A KJE gazdálkodási és menedzsment vagy turizmus-vendéglátás vagy emberi erőforrások BA szakjain folytathatod tanulmányaid, a tanulmányok min. 1/4-ének beszámításával.

Szakmai karrierépítési lehetőségek a képzés elvégzése után

Bármely területen működő vállalkozásnál, szervezetnél felső- és középvezetők mellett vagy közvetlen irányításuk alatt érdemi ügyintézői feladatokat láthatsz el, illetve a külső kapcsolatok (pl. ügyfélszolgálat, szolgáltatói kapcsolatok) területén önálló vagy kisebb csoportvezetői munkakört tölthetsz be.

A képzés ára*

Képzési szintMunkarendHelyszínFinanszírozási formaKöltségtérítés (félév)Képzési idő
Felsőoktatási szakképzés Nappali Budapest

 

Költségtérítéses 225 000 Ft 4 félév
Felsőoktatási szakképzés  Levelező Budapest  Költségtérítéses  200 000 Ft 4 félév 

 *A FELVI oldalán megjelent a pótfelvételi eljárásra meghirdetett szakoknak egy új ártáblázata, ebben az Oktatási Hivatal önállóan módosította az Egyetem által korábban közzétett adatokat az Egyetemmel történt előzetes egyeztetés nélkül. 

Azonnal felvettük a kapcsolatot az Oktatási Hivatallal és jelen pillanatban az egyeztetés még folyik a szervezetek között. 

Jelenleg azt tudjuk rögzíteni, Egyetemünk továbbra is fenntartja, hogy az alapeljárásra meghirdetett díjak érvényesek. 

A későbbiekben még tájékoztatjuk Önöket a honlapon. 


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Nemzetközi Campus


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza