06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
   

  

Gazdálkodási és menedzsment


Az első lépés az üzleti karrier felé

Képzési helyszínek

  • Budapest: nappali, levelező

  • Székesfehérvár: nappali
  • Orosháza: nappali*, levelező

Szakunk a gyakorlatot helyezi előtérbe, így betekintést nyersz a vállalatok üzleti és adminisztrációs folyamataiba. Napjainkban különösen aktuális és jól használható projekt-előkészítési, pályázati és projektvezetési tudást szerzel, a vállalati gyakorlatban is hasznos pénzügyi, adózási, számviteli ismeretekre teszel szert. Szakmailag felkészült, gyakorlatban is tevékenykedő oktatóinktól tanulhatsz.

Végzett hallgatóink eldönthetik, hogy végzettségük birtokában elhelyezkednek vagy továbbtanulnak gazdálkodási és menedzsment, vagy turizmus-vendéglátás diplomát adó BA képzésünkben.

 

Továbbtanulási lehetőségek a KJE-en a képzés elvégzését követően

  • A KJE gazdálkodási és menedzsment vagy turizmus-vendéglátás vagy emberi erőforrások BA szakjain folytathatod tanulmányaid, a tanulmányok min. 1/4-ének beszámításával.

Szakmai karrierépítési lehetőségek a képzés elvégzése után

Bármely területen működő vállalkozásnál, szervezetnél felső- és középvezetők mellett vagy közvetlen irányításuk alatt érdemi ügyintézői feladatokat láthatsz el, illetve a külső kapcsolatok (pl. ügyfélszolgálat, szolgáltatói kapcsolatok) területén önálló vagy kisebb csoportvezetői munkakört tölthetsz be.

A képzés ára

Képzési szintMunkarendHelyszínFinanszírozási formaKöltségtérítés (félév)Képzési idő
Felsőoktatási szakképzés Nappali

Budapest, Székesfehérvár,

Orosháza*

Költségtérítéses 225 000 Ft 4 félév
Felsőoktatási szakképzés  Levelező Budapest, Orosháza Költségtérítéses  200 000  4 félév 

* A gazdálkodási és menedzsmet felsőoktatási szakképzés Orosházán nappali képzésben a felvételi pótkötetben fog megjelenni 2021. január 31-én. Ezt követően lehet jelentkezni erre a képzésre 2021. február 15-ig az általános felvételi eljárásban.


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza